1. Shinsuke Nakamura vs Sami Zayn- NXT: TakeOver Dallas

Analiza: Oh my god, it actually happened. Chiar l-am vazut pe Nakamura intr-un ring al WWE-ului. In ciuda faptului ca am scris si preview-ul acestui show, tot nu puteam sa cred ca “The King of Strong Style” chiar va lupta in NXT si nu in fata oricui, ci a lui Sami Zayn, poate cel mai bun wrestleri pe care l-a avut NXT-ul pana la aceasta ora.

Inainte sa discut despre bout, as vrea sa ii felicit pe cei care s-au ocupat de entrance-ul lui Nakamura, deoarece a fost perfect, introducerea perfecta. Stiu ca multi erau ingrijorati ca acesta nu va face multe in WWE, deoarece compania nu va stii ce sa faca cu el, insa daca ceea ce am vazut aseara e un indicativ dupa care sa ma iau, atunc pot spune ca sunt convins ca Shinsuke va avea o cariera foarte buna in WWE.

GOOSEBUMPS! Despre meci nu am foarte multe de spus, deoarece cred ca cei doi au cam zis tot ce era de zis in ring. Sunt sigur ca nu vom mai vedea un meci mai bun ca acesta in America anul acesta, sunt convins de acest lucru, iar daca nu am fi avut parte de Styles vs Nakamura in Ianuarie, in Japonia, atunci acesta ar fi fost fara doar si poate meciul anului acesta. Nakamura si Zayn, la fel ca Styles si Nakamura au reusit sa depaseasca toate asteptarile pe care lumea le-a avut de la acest “Dream Match”.

Totul a fost perfect aici. Povestea, psihologia, performantele ambiilor competitori, absolut totul a fost de nota 10.  Tot ce ti-ai putea dori de la un meci de wrestling, poti gasi in acest bout. Acesta este probabil ultimul meci al lui Zayn in NXT, iar mie personal mi se pare “meciul de adio” perfect, pentru cel care pana la urma poate fi considerat actorul principal care a dus NXT-ul unde se afla acum cu meciurile sale fantastice.

Chiar daca nu aveti rabdare sa va uitati la acest show in intregime, uitati-va macar la acest bout, deoarece nu cred ca vom vedea unul mai bun in viitorul apropiat. Astfel de meciuri imi amintesc de ce si atunci cand produsul este groaznic, continui sa ma uit la wrestling, deoarece stiu ca putem avea parte de astfel de meciuri sau momente. Zayn si Nakamura ne-au reamintit de ce wrestlingul este considerat uneori cea mai frumoasa arta de pe planeta.