WWE face eforturi mari pentru revenirea lui Ronda Rousey în companie, iar aceasta ar putea participa în meciul feminin Royal Rumble din acest weekend. Dave Meltzer a prezentat detalii suplimentare despre zvonul revenirii lui Rousey în WWE în cadrul emisiunii Wrestling Observer Radio.

În timp ce Meltzer a “presupus” că Rousey va fi prezentă la Rumble în acest weekend, el a anunțat că Rousey este programată să fie prezentă la WrestleMania 38 în aprilie. Așadar, apariția ei la Rumble ar pregăti probabil un posibil meci cap de afiș la WrestleMania. Meltzer a mai declarat că “impresia” care i-a fost dată pentru Rousey este că meciul ei de la WrestleMania 38 va fi împotriva campioanei în exercițiu din RAW, Becky Lynch.

PWInsider a avut, de asemenea, câteva detalii suplimentare cu privire la zvonul revenirii lui Ronda Rousey la WWE. Potrivit raportului PWInsider, cel puțin un oficial WWE a călătorit săptămâna trecută în California pentru a se întâlni cu Rousey.

În plus, Abraham Esparza, make-up artistul și stilistul lui Rousey când a lucrat ultima dată cu WWE, va fi prezent la Royal Rumble în acest weekend și la următorul Raw. Se pare că prezența lui Esparza la aceste show-uri a fost stabilită de câteva săptămâni.

Mai multe surse despre care se spune că sunt la curent cu planurile WWE pentru Royal Rumble au indicat, de asemenea, că “totul depinde de Rousey” în acest moment și dacă aceasta dorește sau nu să revină în WWE.

Anul trecut, în timpul unui interviu cu Colin Cowherd, președintele WWE, Nick Khan, a spus despre Rousey: “Ronda se va întoarce la un moment dat”.

Ultima apariţie a lui Ronda Rousey în WWE a fost în main event-ul de la WrestleMania 35, când a pierdut titlul RAW într-un meci cu Becky Lynch şi Charlotte Flair.