16. Roman Reigns vs AJ Styles- Extreme Rules

Analiza:

Daca e ceva ce AJ ne-a demonstrat aici este faptul ca este cel mai bun wrestler din lume la ora actuala, iar in acelasi timp, poate cel mai putin egoist wrestler. Nu era nevoit sau obligat sa incaseze toate bump-urile pe care le-a incasat aici, insa a facut-o si ne-a oferit si o performanta senzationala pe langa.

Styles si Reigns chiar au o chimie fantastica in ring impreuna si ne-au aratat asta si aici. Oricine spune ca Roman nu a contribuit destul de mult la calitatea acestui bout nu stie despre ce vorbeste, deoarece acesta a fost egalul lui AJ in fiecare moment al acestui meci, singurul repros la adresa acestuia pe care il am este faptul ca ar fi putut vinde aceea accidentare la picior ceva mai bine.

Damn, AJ got launched there. Cea mai enervanta parte a acestui meci au fost acele chanturi cu “You can’t wrestle!” adresate lui Reigns. Really? Pe langa faptul ca sunt dezgustatoare si lipsite de respect, deoarece oricat de prost ar fi un wrestler, acesta tot isi pune sanatatea in joc in ring pentru distractia celor care striga aceste lucruri, Roman chiar a ajuns sa fie un wrestler foarte bun, deoarece nu poti sa ai constant meciuri mai mult decat decente, daca nu esti un wrestler capabil. Bineinteles, vorbim despre publicul din New Jersey, care in continuare il considera pe Cena cel mai prost wrestler din toate timpurile, insa chiar si asa, trebuie sa fii stupid daca nu poti recunoaste faptul ca Roman Reigns chiar a progresat in ultimele luni in ring.

Beautiful crucifix powerbomb! AJ, in ciuda faptului ca a pierdut, a aratat awesome aici. Da, intr-adevar, Reigns a intrat la un moment dat in full Cena-2007 mode, cu toate acele kickout-uri, insa si Styles a supravietuit pana la final aici, in ciuda faptului ca a incasat vreo 2 Spear-uri, acele Superman punch in corzi si a trecut prin 2 mese ale comentatorilor. Sunt convins ca acesta va pune mana pe titlul WWE pana la urma, este mult prea bun ca sa nu aiba macar un reign, insa momentul sau nu a venit inca.

Felicitari atat lui AJ, pentru cate bump-uri a incasat, cat si pentru Reigns, care si-a indeplinit rolul foarte bine aici. Acest bout mi-a amintit de meciurile dintre Shawn Michaels si Undertaker din 97′, cand HBK incasa niste bump-uri nebune pentru Taker.