9. The Miz vs Sami Zayn vs Cesaro vs Kevin Owens- Extreme Rules

Analiza:

Nu prea stiu ce sa zic despre acest meci, ce nu a fost zis deja. It was a spotfest, dar a fost de-a dreptul incredibil. Nu vreau sa mai aud pe nimeni ca spune ca Miz ar fi un wrestler prost. Da, nu este cel mai bun tehnician, insa isi joaca caracterul la perfectie, iar cel putin cand vine vorba de stilul folosit in ringurile WWE-ului, greu gasesti un wrestler care sa il cunoasca mai bine decat Miz.

Nici nu stiu pe cine sa laud mai mult aici, deoarece toti cei 4 au aratat excelent. As fi apreciat daca anumite finnisher-uri ar fi fost putin mai protejate, insa in afara de acest mic aspect, nu prea am ce comenta. Sper ca toti cei 4 au primit un “bonus” destul de subtantial din partea lui Vince datorita performantelor lor din acest bout.

Cesaro a iesit poate cel mai castigat din acest bout, deoarece chiar daca a incasat pin-ul, a aratat fantastic in acest bout, incasand un finnisher de la fiecare worker implicat, insa chiar si asa a reusit sa se ridice (pana la un punct, ce-i drept).

Finalul a fost si el excelent, reusind sa continue rivalitatea dintre Sami Zayn si Kevin Owens (storytelling), iar in acelasi timp a reusit sa il concretizeze pe Miz ca si un heel foarte bun, acesta fiind wrestlerul cel mai putin implicat in acest bout, care a reusit totusi la finalul zilei sa isi apere titlul. Acesta, impreuna cu Owens mi se par cei mai buni heeli ai companiei, la ora actuala.