7. Roman Reigns vs AJ Styles- Payback

Analiza:

Ok, this was awesome. O sa discutam si despre momentele mai controversate ale acestui bout, insa inainte de asta, vreau sa ii felicit, atat pe AJ, cat si pe Reigns pentru un main-event foarte bun. Singura problema pe care am avut-o, a fost faptul ca Reigns s-a ridicat la 2 dupa fiecare numaratoare, in ciuda faptului ca a incasat atat de multe finnish-uri, insa inafara de asta, pot spune ca intregul meci chiar a fost fantastic, chiar mi-a intrecut asteptarile.

Styles ne-a aratat aici de ce este considerat cel mai bun wrestler din lume la ora actuala, deoarece Reigns chiar daca a avut o performanta buna, AJ a fost starul acestui bout. Am vazut mai multe momente foarte bune oferite de cei doi, iar la finalul zilei tot ce pot spune despre acest meci este ca a fost extrem de entertaining.

Nu cred ca aceasta va fi o opinie foarte populara, insa mi-a placut booking-ul acestui meci. Da, nu mi-a placut ca intr-un fel s-au folosit de acesta pentru a avansa storyline-ul familiei McMahon, pentru care au avut deja un segment, insa in acelasi timp, booking-ul acestui bout i-a facut pe ambii competitori sa iasa din acest meci, aratand foarte bine. Ganditi-va ca AJ a castigat acest meci de 2 ori, inainte ca Shane si apoi Stephanie sa il restarteze.

Finalul a fost unul clasic Attitude Era, done right de aceasta data. A fost overbooked, asta e clar, insa nu pot spune ca mi-a displacut. Ma asteptam ca Reigns sa isi pastreze titlul, tocmai de aceea intr-un fel ma bucur ca au gasit o modalitate sa il faca si pe AJ sa arate bine.