Inca de cand si-a anuntat participarea in meciul Royal Rumble din 2017, multi fani speculau cum ca Goldberg mai are inca multe de oferit WWE-ului, mai ales dupa meciul cu Lesnar de la Survivor Series. Chiar si asa, conform ultimelor zvonuri aparute, compania il vede pe fostul superstar al WCW ca unul dintre cei mai importanti oameni pentru Wrestlemania 33, urmand ca acesta sa fie o figura constanta la RAW in sezonul Wrestlemania care urmeaza.

Aparent, Goldberg a semnat cu WWE-ul pentru un total de 13 aparitii in perioada urmatoare, printre care si 3 meciuri, dupa incredibila victorie in fata lui Brock Lesnar. Dupa aparitia de dupa Survivor Series, acesta mai are 12 aparitii de onorat pana la Wrestlemania.

Inafara de meciul Rumble pentru care este programat deja si meciul din Orlando, care cel mai probabil va fi impotriva lui Brock, Goldberg este asteptat sa lucreze si PPV-ul destinat RAW-ului din luna Februarie. Astfel, putem spune ca fostul campion mondial al WCW va fi vazut foarte des in urmatoarea perioada in WWE, pentru un part-timer.