Undertaker si AJ Styles nu se vor duela in locul normal de inregistrare al Wrestlemania 36!

WWE-ul va organiza in acest an Wrestlemania la Performance Centre-ul lor din Florida, datorita pandemiei mondiale coronavirus. Totusi, nu toate meciurile evenimentului vor avea loc in aceasta locatie. Se pare ca mult-asteptata confruntare dintre Undertaker si AJ Styles se numara printre meciurile care vor avea loc intr-o locatie speciala.

Meciul dintre Undertaker si AJ Styles este promovat cu titlul de “Boneyard Match” si se pare ca WWE-ul a ales o locatie mai neconventionala pentru meciul dintre acestia. Este important de mentionat ca este prima data in istorie cand WWE-ul promoveaza un meci cu un astfel de gimmick, asa ca in continuare exista un numar mare de intrebari in legatura cu cum va arata un astfel de duel.

Meciul dintre Roman Reigns si Goldberg nu va mai avea loc!

Dupa ce a castigat titlul WWE Universal la ultimul eveniment Super Showdown din Arabia Saudita, Goldberg urma sa isi apere centura in fata lui Roman Reigns, la Wrestlemania 36. Conform unui raport publicat ieri de Ryan Satin de la Pro Wrestling Sheet, acest meci a fost anulat!

Se pare ca Roman Reigns nu isi doreste sa lupte la Wrestlemania in acest an, datorita pericolelor pe care le prezinta noua pandemie mondiala COVID-19. Fostul campion WWE s-a confruntat cu probleme legate de leucemie in trecut si se regaseste in categoria de persoane care pot fi afectate foarte grav daca contacteaza acest virus.

Se pare ca in aceasta situatie conducerea WWE-ului il sustine pe Roman Reigns si intelege pericolele la care acesta s-ar expune daca ar continua sa filmeze la Performance Center-ul din Florida al WWE-ului, pentru meciul sau de la Wrestlemania impotriva lui Goldberg.

WrestleMania 36 a suferit o nouă lovitură, după ce cel mai mare eveniment anual WWE a fost mutat în Performance Center din cauza coronavirusului.

Cele două zile de WrestleMania, la fel ca celelalte show-uri săptămânale care vor avea loc până atunci, vor fi înregistrate în zilele următoare relatează PWInsider.

Astfel, planul actual, este ca sâmbătă noapte să fie înregistrate episoadele din SmackDown de pe 27 martie şi 3 aprilie; Duminică noapte va fi înregistrat material pentru următoarele episoade din NXT; Luni noapte RAW va fi LIVE, iar ziua următoare va fi înregistrat show-ul pentru 30 martie.

În cele din urmă, WrestleMania 36 va fi înregistrată pe 25 şi 26 martie. Johnson a adăugat că WWE va filma şi în alte locaţii material pentru WrestleMania.

Brock Lesnar va face parte din meciul 30-Man Royal Rumble 2020. Este o mișcare fără precedent în calitate de campion WWE. Este interesant să vedem unde va duce acest lucru, oficialii ținând fanii în suspans.

Nu suntem siguri cum va decurge meciul Royal Rumble pentru Lesnar, dar Brad Shepard raportează că ”The Beast” va fi prezent la RAW-ul de după marele eveniment din Houston.

Aparițiile lui Brock Lesnar sunt tot mai frecvente în ”Road to WrestleMania”. El ar trebui să fie prezent până la Royal Rumble și să ajute la rating-urile show-urilor săptămânale.

Becky Lynch a spus recent că a profitat de reînoirea contractului cu WWE pentru a obține un meci împotriva lui Asuka. Această afirmație a fost făcută probabil doar pentru storyline.

Wrestling Observer Newsletter raportează că este posibil ca Lynch să fi semnat de fapt un nou contract anul trecut. Contractul respectiv fiind unul foarte profitabil, aceasta primind suma de 1 milion de dolari pe an pentru următorii 5 ani.

Cert este că Becky Lynch nu va părăsi WWE-ul în curând. Tachinarea plecării ei a făcut parte din storyline. ”The Man” deține încă titlul Women’s din RAW și probabil va fi ”face of the company” pentru cel puțin încă 5 ani.

John Morrison a revenit în WWE fără a oferi o surpriză majoră. El a dezvăluit în timpul segmentului ”MizTV” de la SmackDown-ul de seara trecută că trebuia să revină la Royal Rumble dar s-a întors mai devreme pentru a-l ajuta pe The Miz. Acum el are un meci stabilit pentru show-ul de săptămâna viitoare.

Morrison se va înfrunta cu Big E într-un meci singles la episodul următor al SmackDown-ului. De asemenea, Kofi Kingston și The Miz vor sta în colțurile partenerilor săi pe parcursul meciului respectiv.

Rey Mysterio a fost campion United States, până când Andrade l-a învins într-un meci pentru titlu la un live event în Madison Square Garden. Există mai multe storyline-uri, dar s-ar putea să nu fie legate de cei doi.

Wrestling Observer Newsletter raportează că oficialii au decis ca Mysterio să renunțe la centura United States pentru a trece la următorul pas. Planul este ca acesta să fie pus în main event într-un feud de top la echipe în RAW.

Rey Rey va începe un program alături de Kevin Owens și Samoa Joe în feud-ul cu Seth Rollins și AOP.

Edge a fost văzut în Pittsburgh anul trecut și s-a raportat faptul că se afla acolo pentru ”discuții cu oficialii din WWE”. Mulți au speculat că ”Rated-R Superstar” s-a întânlit și cu șeful echipei medicale a companiei.

Edge a negat pe cât posibil toate rapoartele despre întoarcerea lui în WWE. Însă, acest lucru nu a împiedicat pe nimeni să anticipeze că el va reveni în ring.

”Rated-R Superstar” a semnat recent un nou contract pentru a lucra cu compania lui Vince McMahon, și este posibil ca el să fie implicat în câteva meciuri pe baza contractului respectiv.

WrestleVotes a postat un tweet foarte interesant care are următorul mesaj: ”So…You think you know me?”. Mulți fani au înțeles imediat la ce se referă tweet-ul respectiv.

”You think you know me”, sunt cuvintele iconice înainte de începerea melodiei de intrare a lui Edge. Fanii ar trebui să se aștepte cât mai curând ca Edge să revină la WWE TV. Cum show-ul SmackDown are loc în fiecare săptămână, Edge ar putea reveni oricând pentru a face build-upul unui meci la Royal Rumble.

Se pare că cei din WWE au semnat un contract cu o nouă divă. Dave Meltzer a confirmat că Mercedes Martinez va veni în compania lui Vince McMahon. Martinez va călători în Orlando, Florida pentru a începe antrenamentul la WWE Performance Center la sfârșitul acestei luni.

Mercedes Martinez a început activitatea în lumea pro wrestling-ului în noiembrie 2000, pe șcena de wrestling a divelor independente.

De-a lungul carierei sale, ea a luptat pentru Women’s Superstars Uncensored, World Xtreme Wrestling, Shine și Shimmer.

Atunci când a activat în Shine, ea a câștigat titlul de top pe 13 decembrie, dar a renunțat la el a doua zi. A lucrat pentru All Elite Wrestling făcând parte din Women’s Casino Battle Royal la All Out în august anul trecut, și într-un meci în noiembrie la un episod din Dark.

De asemenea, Martinez are o mică istorie cu WWE, concurând la ambele turnee Mae Young Classic, pierzând un meci împotriva lui Ember Moon la ediția din 15 noiembrie 2017 a show-ului.

Triple H a participat în cursul zilei de ieri la o conferință media pentru a promova evenimentul de duminică NXT UK TakeOver: Blackpool II. Cei de la Metro.co.uk au fost prezenți și au putut să pună câteva întrebări. În timpul interviului, Hunter a fost întrebat despre posibilitatea ca CM Punk și AJ Lee să revină în WWE.

Acest lucru se întâmplă după ce soția lui Triple H, Stephanie McMahon, a comentat recent despre Punk și AJ Lee. Cei doi ar fi încântați dacă acest cuplu s-ar întoarce în companie.

”Dacă ei ar decide să revină, atunci în mod sigur compania îi va primi cu brațele deschise. Nu cred că s-a pus vreodată problema ca aceste două persoane să nu se întoarcă în compania noastră. Talentele incredibile sunt întotdeauna incredibile dar există multe lucruri în lumea buissnice-ului pe lângă a fi talentat…mi-ar plăcea și mie să fiu din nou tânăr, însă nu se poate întâmpla asta. Mi-ar plăcea să-i văd pe CM Punk și AJ Lee din nou în WWE. L-am auzit pe Vince spunând asta de nenumărate ori: ”Niciodată să nu spui niciodată!.””

AJ Lee a declarat recent ca a stat ”foarte retrasă” din pro wrestling, în timp ce Punk nu a exclus o revenire și lucrează în prezent pentru FOX Sports în cadrul show-ului WWE Backstage, ca analist special.

Cei din WWE au adăugat mai multe superstaruri în meciul 30-Man Royal Rumble. Drew McIntyre a spus la RAW-ul din această săptămână că nu a deținut niciodată titlul mondial și intenționează să schimbe acest lucru în 2020.

În prezent, așa arată card-ul Pay-Per-View-ului WWE Royal Rumble:

Man’s Royal Rumble Match
Participanți confirmați: Roman Reigns, Brock Lesnar, AJ Styles, Erick Rowan, Randy Orton, Rey Mysterio, Ricochet, Drew McIntyre.

Women’s Royal Rumble Match
Participante confirmate: Charlotte Flair.

WWE Universal Championship Match:
”The Fiend” Bray Wyatt (c) vs. Daniel Bryan.

WWE RAW Women’s Championship Match:
Becky Lynch (c) vs. Asuka.

A trecut ceva timp de când fanii nu l-au mai văzut pe Big Show la WWE TV. De fapt, a fost absent tot anul 2019 și nu a avut nici măcar un meci. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat în această săptămână la RAW.

Kevin Owens și Samoa Joe erau programați să aibă un meci de tipul Six-Man Tag Team împotriva lui Seth Rollins și AOP. Joe a spus că are un al 3-lea partener de echipă, dar nu a dezvăluit cine este.

Când a venit momentul să fie dezvăluit cel de al 3-lea participant al meciului, adversarii și universul WWE au avut o mare surpriză. Melodia de intrare a lui Big Show a început, iar gigantul s-a îndreptat către ring.

Big Show a fost foarte ocupat în ultimul timp. Are o nouă emisiune pe Netflix și o altă emisiune la TV în paralel. Totuși el a revenit în ring.

Paul Heyman și Brock Lesnar au avut segment-ul de deschidere al RAW-ului din această săptămână. Heyman a ținut un promo în care a spus că Lesnar va face ceva fără precedent, pentru ”prima dată”, și totul este cât se poate de real.

Heyman a spus că oricine dorește să-l înfrunte pe Brock la Royal Rumble va putea face acest lucru. Apoi acesta a menționat că Lesnar va intra în meciul Royal Rumble.

Deci, Brock Lesnar va ”parcurge tot drumul”, își va apăra titlul WWE și va intra în meciul Royal Rumble în aceeași seară. Paul Heyman a mai spus că Lesnar va câștiga și meciul Royal Rumble intrând cu #1. Nu este o predicție. Este un spoiler.

WWE are multe apariții în Arabia Saudită datorită contractului cu arabii. Se pare că deja se lucrează la următorul Pay-Per-View ce va avea loc în Regatul Arabiei Saudite.

Aceste evenimente din Arabia Saudită necesită multă muncă din partea WWE-ului. Trebuie să beneficieze de meciuri cu o însemnitate majoră pentru a-și justifica banii. PWInsider raportează că, compania are deja planuri pentru următorul show în Orientul Mijlociu.

WWE a folosit deja multe nume importante pe care le are la dispoziție pentru show-urile saudite. Contractul lor de 10 ani cu Arabia Saudită nu a ajuns nici măcar la jumătate, iar cele două evenimente pe an trebuie să aibă atracții mari.