WWE

Acasă WWE
Sectiune dedicata WWE-ului cu cele mai noi stiri, zvonuri si rezultate.

Randy Orton a criticat booking-ul din feud-ul cu The Fiend

Vorbind pentru The Ringer Wrestling Show, Randy Orton a discutat despre unele dintre storyline-urile sale “dure” și ” dificile”, cum ar fi feud-ul său foarte denigrat cu “The Fiend” Bray Wyatt.

“M-au pus în mască o săptămână, iar în săptămâna următoare nu am mai avut-o și pielea mea era vindecată. Este greu. Te duci acolo și îți faci treaba cât mai bine. Chiar dacă dau foc la un mort și el este babyface.

Mi-a fost foarte greu să încerc să fac acest lucru real, dar cred că am făcut o treabă suficient de bună încât, chiar dacă a fost un pic cam ciudat pentru unii oameni, pentru că am încercat cu adevărat să cred că trec prin asta, cred că i-a ajutat pe oameni să creadă un pic mai mult, în timp ce noi suspendam realitatea și încercam să-i facem să creadă ca și cum s-ar fi uitat la cel mai recent film de Halloween.

Ei vor să creadă și să fie distrați, așa că, dacă pot să accept asta și să o fac reală și să o fac să fie ceva ce simt eu și nu sunt doar cuvinte pe care un scriitor de 22 de ani le-a scris pe hârtie pentru mine, dacă o cred și o fac a mea, pot să-i fac să creadă. Asta s-a cam schimbat cu promo-urile mele.”

Două foste staruri din WWE au refuzat să apară la Royal Rumble 2022

Potrivit Fightful.com, WWE a luat legătura cu The IIconics (cunoscute acum sub numele de The IInspiration) pentru a face parte din meciul feminin Royal Rumble.

Cu toate acestea, se spune că duo-ul ar fi refuzat ofertele, deoarece se pare că sunt ” fericite cu drumul lor actual”. Cassie Lee (fosta Peyton Royce) și Jess McKay (fosta Billie Kay) sunt actualele campioane tag team din Impact Wrestling și se pare că simt că nu este momentul potrivit pentru a reveni în WWE în orice calitate.

Cu mai puțin de o săptămână până la eveniment, 21 de nume au fost confirmate pentru Rumble-ul feminin, printre care Carmella, Dana Brooke, Nikki ASH, Queen Zelina, Rhea Ripley, Tamina, Aliyah, Charlotte Flair, Naomi, Natalya, Shayna Baszler, Shayna Baszler, Shotzi, Brie Bella, Lita, Nikki Bella, Kelly Kelly, Michelle McCool, Mickie James, Summer Rae, Bianca Belair și Liv Morgan.

Doi wrestleri din NXT 2.0 ar putea apărea în Royal Rumble

PWInsider are un articol despre două superstaruri de top din NXT 2.0 care vor fi aduse în St. Louis, Missouri, pentru Royal Rumble 2022, care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare.

Conform raportului, campionul NXT Bron Breakker și Gunther, fostul WALTER, vor fi prezenți în St. Louis pentru acest eveniment.

Nu s-a confirmat încă dacă Breakker și Gunther vor participa în meciul Rumble al bărbaților. Cu toate acestea, cei doi wrestleri vor fi “disponibili” dacă va fi nevoie de ei.

Royal Rumble 2022 este programat pentru sâmbătă, 29 ianuarie.

WWE i-a refuzat cererea lui Mustafa Ali de a fi lăsat să plece

După cum am anunţat anterior, Mustafa Ali a anunţat la începutul acestei săptămâni că a făcut o cerere oficială pentru a fi lăsat să plece din WWE.

S-a zvonit, de asemenea, că oficialii WWE au respins o idee de personaj pe care Mustafa Ali a propus-o și care a fost acceptată inițial. De asemenea, Vince McMahon a venit mai târziu cu o idee pentru Ali, despre care s-a spus că ar fi fost “ceva ce Mustafa Ali nu ar fi făcut niciodată”, iar cei doi ar fi avut o “ceartă aprinsă”.

Fightful Select a venit acum cu un update, în care anunţă că WWE nu a acceptat cererea lui Mustafa Ali de a fi lăsat să plece din companie. Ali ar mai avea, se pare, mai mulți ani de contract cu WWE. Cu toate acestea, el nu a mai fost folosit și nici nu a mai apărut la WWE TV de peste două luni.

Oficialii WWE sunt nemulţumiţi de NXT 2.0

WWE a relansat brandul NXT în urmă cu patru luni sub numele de NXT 2.0, punând mai mult accentul pe tinerele talente și pe personaje decât pe munca în ring.

Potrivit unui nou raport al WrestleVotes, NXT 2.0 nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit unele persoane din WWE.

Oficialii WWE au crezut că fanii “vor gravita” spre noile staruri mai repede decât au făcut-o. În ciuda acestui fapt, este puțin probabil ca vreo schimbare să vină în curând.

Sami Zayn a semnat un nou contract cu WWE

Kevin Owens și Sami Zayn ar fi avut contracte care urmau să expire la începutul anului 2022. După ce Kevin Owens a anunţat că a semnat un nou contract cu WWE, s-a anunţat că şi Zayn a făcut-o.

Se zvonea că Zayn semnase un nou contract cu WWE în momentul în care a câștigat un battle royal gauntlet pentru a deveni pretendentul numărul 1 la titlul Intercontinental. Fightful Select a reușit să confirme că Zayn a semnat din nou cu compania pentru încă câțiva ani.

“O persoană cu care am vorbit în acea perioadă a spus că Zayn a fost destul de discret în legătură cu negocierile, dar că WWE a spus clar că vrea să îi păstreze serviciile”, a notat Fightful.

Zayn a fost implicat într-o poveste cu starul Jackass, Johnny Knoxville, care va culmina, cel mai probabil, la Royal Rumble.

Mustafa Ali a anunţat că a cerut să fie lăsat să plece din WWE

Mustafa Ali a anunțat că a cerut să fie lăsat să plece din WWE.

Ali a postat pe contul său de Twitter, duminică dimineață, un scurt clip în care şi-a anunţat decizia.

Deocamdată nu se ştie dacă Ali va fi lăsat să plece. Ali a ajuns în WWE în 2016 ca participant în Cruiserweight Classic.

Lita a revenit la SmackDown şi a atacat-o pe Charlotte Flair

În timpul SmackDown-ului din această săptămână, Lita a fost intervievată de Michael Cole în ring.

Lita a vorbit despre faptul că mai are un singur run în carieră, dar a fost întreruptă de Charlotte Flair. Charlotte a adus în discuție faptul că a retras-o pe Trish Stratus, cea mai bună prietenă a Litei, și că îi va face același lucru în meciul Royal Rumble feminin.

Lita s-a prefăcut că vrea să o pălmuiască pe Charlotte, iar Charlotte s-a ferit. Lita a executat apoi un “Twist of Fate”.

Lita a fost în negocieri cu AEW

Potrivit Fightful.com, Lita a fost în discuții pentru un contract important cu AEW înainte de a se întoarce la WWE.

Se pare că a existat o discuție ca Lita să lupte împotriva lui Britt Baker la un moment dat în 2021.

Într-un interviu cu Steve Muehlhausen de la DAZN.com din toamna anului 2021, Lita a lăudat AEW…

“Mă uitam la o grămadă de show-uri AEW. Întotdeauna vreau să știu ce se întâmplă. Întotdeauna vreau să văd ce fac oamenii. Cred că este interesant. Este interesant să vezi fanii atât de entuziasmați de un alt produs.”

Elimination Chamber va avea loc în Arabia Saudită. Numele show-ului va fi schimbat

Următorul show WWE din Arabia Saudită avea loc pe 19 februarie. Potrivit Fightful Select, WWE plănuiește ca la show-ul din Arabia Saudită să aibă loc un meci Elimination Chamber.

Un PPV cu tema Elimination Chamber a avut loc în mod tradițional în februarie, dar nu se știe dacă evenimentul din Arabia Saudită va folosi numele “Elimination Chamber”.

Dave Meltzer de la F4WOnline.com a notat că “WWE se gândește să redenumească Elimination Chamber în “WrestleMania Chamber”. Nu este oficial până nu se anunță”.

Ultimul PPV Elimination Chamber a avut loc pe 21 februarie 2021.

Corey Graves este apt pentru revenirea în ring

Fightful Select anunță că Corey Graves este cel puțin parțial declarat apt din punct de vedere medical pentru revenirea în ring de către WWE.

Potrivit informațiilor, Graves a fost validat de medicii WWE undeva în 2020, deși acest lucru nu a fost confirmat de companie. Graves a câștigat titlul de campion 24/7 în 2021, chiar dacă anterior fusese pe lista internă strictă de “fără contact”.

Atât WWE, cât și Corey Graves au răspuns la solicitările de comentarii, dar nu au confirmat sau infirmat informația.

Se pare că au existat mai multe propuneri interne în ceea ce-l privește pe Graves, dar nu se știe dacă acestea au fost făcute de către echipa de creație sau de către Graves.

Graves s-a retras la finalul anului 2014 din cauza problemelor medicale şi a devenit imediat comentator în NXT. Cu toate acestea, de atunci, Bryan Danielson, Christian și Edge au revenit în ring după ce au stat ani de zile pe tușă. Graves a menționat recent că și-a dorit să participe în meciul Royal Rumble.

Doudrop va fi adversara lui Becky Lynch de la Royal Rumble pentru titlul feminin din RAW

Doudrop este următoarea pretendentă la titlul de campioană a lui Becky Lynch din RAW, după ce a câştigat un meci la RAW-ul din această săptămână.

Doudrop a câştigat meciul din main event împotriva lui Liv Morgan şi Bianca Belair. Lynch a intervenit în meci şi a împedicat-o pe Belair să câştige.

Doudrop o va înfrunta pe Lynch la Royal Rumble, pe 29 ianuarie.

Card-ul updatat pentru Royal Rumble 2022

WWE Championship Match: Brock Lesnar vs. Bobby Lashley
WWE Universal Championship Match: Roman Reigns vs. Seth “Freakin” Rollins
Men’s Royal Rumble Match: Johnny Knoxville, Rey Mysterio, Dominik Mysterio, Angelo Dawkins, Montez Ford, Austin Theory, Sheamus, Damian Priest, AJ Styles, Big E., 20 More TBD
Women’s Royal Rumble Match: Charlotte Flair, Nikki Bella, Brie Bella, Michelle McCool, Summer Rae, Kelly Kelly, Lita, Rhea Ripley, Naomi, Nikki ASH, Carmella, Zelina Vega, Shotzi, Tamina, Dana Brooke, Natalya, Aliyah, Shayna Baszler, 11 More TBD
WWE Raw Women’s Championship Match: Becky Lynch vs. Doudrop
* The Miz & Maryse vs. Edge & Beth Phoenix

Nikki A.S.H. a făcut turn heel pe Rhea Ripley la RAW

Parcursul lui Nikki A.S.H. de benzi desenate a luat o turnură bruscă spre teritoriul răufăcătorilor, ea întorcându-se împotriva lui Rhea Ripley la RAW-ul din această săptămână.

Momentul s-a petrecut când Ripley a spus că a venit timpul ca ele să meargă pe drumuri separate după ce nu au reușit să recucerească titlurile la echipe.

Acest lucru a dus la întrebarea lui Nikki dacă Ripley credea că este mai bună decât ea. Ripley i-a oferit o strângere de mână și au ajuns să se îmbrățișeze, dar Nikki a sfârșit prin a o ataca pe Ripley și a plecat, spunând că nu are nevoie de prieteni.

Chad Gable şi Otis au câştigat titlurile la echipe la RAW

Avem noi campioni la echipe în RAW, în urma episodului din această săptămână. Alpha Academy, echipa formată din Chad Gable şi Otis, a învins RK-Bro pentru a câştiga titlurile.

Este primul titlu câştigat de Otis în WWE, în timp ce pentru Chad Gable este a doua oară când câştigă titlurile la echipe în RAW, prima dată fiind alături de Bobby Roode în 2018-2019.

Riddle şi Randy Orton au câştigat titlurile la SummerSlam, de la AJ Styles şi Omos şi au avut un reign de 142 de zile.

WWE ia în calcul prezenţa unui wrestler dintr-o altă companie în meciul Royal Rumble

Potrivit unui nou anunț al WrestleVotes, WWE se pregătește să deschidă din nou “Ușa Interzisă” pentru meciul masculin Royal Rumble de la sfârșitul acestei luni.

Se precizează că WWE caută să adauge un participant “neașteptat” în meciul anual de 30 de oameni. Deși nu se știe dacă acest lucru se va întâmpla cu adevărat sau despre cine este vorba, se spune că WWE este “deschis” la această idee.

Acest lucru urmează după ce s-a aflat că Mickie James, campioana Knockouts din Impact Wrestling, va apărea în meciul feminin Royal Rumble.