2. The Revival vs #DIY- NXT TakeOver Toronto

Analiza: Urasc sa exagerez, chiar daca stiu ca poate o fac in repetate randuri. Totusi, o sa ma hazardez din nou si o sa spun ca acest bout, a fost cel mai bun meci la echipe pe care l-am vazut in WWE, de la acel Stone Cold&Triple H vs Jericho&Benoit din 2001 de la RAW si poate e mai bun chiar si decat acela. Singurul meci la echipe caruia ii dau 5 stele fara sa ma gandesc de 2 ori, din ultimul deceniu, asta va pot spune sincer.

Meciurile la echipe nu prea pot fi mai bune de atat, adica mi se pare ca au bifat toate casutele de pe lista unui meci perfect la echipe, ba chiar au mai adaugat cateva de la ei. Excelent lucrat, incredibil. Cele doua echipe s-au mai intalnit deja de 3 ori anul acesta, iar acesta a fost punctul culminant, nivelul meciurilor dintre cele 2 echipe crescand de la bout la bout. Pot intr-un fel asocia aceasta serie cu cea “Lord of the Rings”, in sensul in care ultima parte a fost cea mai epica.

In comparatie cu meciul din Brooklyn, acesta a fost mai mult Gargano&Ciampa, decat Dash&Wilder, chiar daca si The Revival a fost pur si simplu fantastica. Totusi, #DIY a fost in acest bout cea mai buna reprezentatie a The Midnight Express, cea mai buna echipa din istorie in opinia mea, pe care am vazut-o pana acum, Gargano fiind un Ricky Morton perfect, in timp ce Ciampa i-a jucat excelent rolul lui Robert Gibson. Genial meci, toate felicitarile le merita cei 4 workeri.