10. AJ Styles vs Dean Ambrose- TLC

Analiza:

HOLY SHIT, THIS WAS AMAZING! Va rog frumos sa imi arartati un worker mai bun decat AJ Styles, in anul 2016. Nu cred ca acesta a avut un meci mai slab de 4* la vreun PPV anul acesta, tipul este de-a dreptul fantastic momentan. Ultimul superstar atat de constant in ring din punct de vedere al performantelor, este Shawn Michaels in 1997 dupa parerea mea si chiar daca sunt un urias fan al lui HBK, pot sa recunosc ca AJ cel mai probabil l-a intrecut.

Acest meci chiar a avut tot ceea ce isi putea dori un fan. A fost un meci plin de ura, intre 2 rivali fantastici, au fost o multime de spot-uri violente, care insa au avut sens si mi-a placut faptul ca cei doi nu au abuzat de ele, 2 performante grozave in ring a 2 wrestleri grozavi si nu in ultimul rand, un final, care chiar daca este stupid, a reusit sa ofere un twist interesant intregului storyline, aparandu-i in acelasi timp credibilitatea lui Dean Ambrose.

Si Dean Ambrose merita felicitat pentru efortul depus in acest bout, fiind unul dintre cele mai bune ale sale din WWE de pana acum, in opinia mea. Imi este greu sa imi amintesc cand a avut ultima oara un bout atat de bun. Anyway, acest feud cu AJ i-a scos in evidenta calitatile de in-ring worker, aratandu-ne ca poate sa tina pasul cu poate cel mai bun wrestler din lume, fara prea mari probleme.

Finalul cu James Elsworth a stricat intr-adevar un meci excelent, insa in acelasi timp pot intelege de ce WWE-ul a luat-o in aceasta directie, fiindca storyline-ul batea deja pasul pe loc de la Survivor Series incoace. Asa cel putin i-a mai fost adaugata putina “nuanta”.