17. AJ Styles vs John Cena vs Dean Ambrose- No Mercy

Analiza: In continuare mi se pare stupida decizia de a lasa meciul pentru titlul mondial sa deschisa show-ul, insa intr-un fel pot intelege de ce in aceea perioada WWE-ul a luat-o pe acest drum. Meciul a fost excelent, asa cum era de asteptat. Nu cred ca in 2016, te puteai astepta sa vezi un meci prost, atunci cand AJ pasea in ring, tipul pur si simplu nu a facut ceva gresit cand a pasit in arena, anul acesta.

Cred ca bout-ul acesta a fost definita unui meci “fun”, in trei, foarte asemanator din anumite puncte de vedere cu cel dintre John Cena, Triple H si Shawn Michaels din 2009. Styles merita o multime de laude pentru performanta de aici, facandu-i pe ambii adversari ai sai sa arate excelent in repetate randuri. Cena a lucrat si el foarte bine meciul, la fel si Ambrose, daca treci cu vederea ofensiva sa care a aratat destul de rau in anumite momente.

Sincer, as fi pus acest meci chiar mai sus in top, daca nu ar fi avut acel final extrem de stupid, care nu a avut nici un sens. Sunt alte moduri in care poti pune over un heel intr-un triple threat match, insa ruta aleasa aici nu este nicioadata cea potrivita.