Interim TNT Championship
Dustin Rhodes vs. Sammy Guevara

În primul rând, îmi place ideea cu titlul interimar. Sper să mai apeleze pe viitor, nu foarte des, dar în situaţii de genul acesta.

Singura parte bună a meciului sau cea care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost importanţa pe care a creat-o pentru acest titlu interimar prin spot-urile principale, chiar dacă acel Canadian Destroyer pe masă putea să fie scos.

Probleme au fost mai multe… Selling-ul lui Sammy Guevara, partea cu Fuego del Sol şi Arn Anderson şi în general faptul că s-a încercat mult prea mult pentru un meci de aproximativ 15 minute. De apreciat totuşi Dustin Rhodes pentru ce reuşeşte la vârsta lui.

Câştigătorul era evident, deşi mi-ar fi plăcut mai mult să văd Cody vs. Dustin 2, având în vedere personajul actual al lui Cody. Oricum, până revine el, Guevara va apăra titlul interimar împotriva lui Daniel Garcia, la Dynamite.

Câştigător: Sammy Guevara
Rating: ***

FTW Championship
Ricky Starks (c) vs. Matt Sydal

Meciul ăsta a părut total random. Ar fi căpătat măcar puţin sens dacă adversarul lui Ricky Starks ar fi fost Dante Martin sau măcar Lio Rush, ca să-l lege cu meciul de la Dynamite dintre Dante şi Hobbs. În orice caz, a fost un motiv să fie Starks în ring şi Taz la comentariu, deci mă limitez aici cu reproşurile.

Cum meciul a fost random, fără prea mult istoric, nu au avut cum să transmită o poveste consistentă. Pe lângă aici, parcă nici prea multă chimie nu a existat, însă aşa cum s-au descurcat, au scos cel mai bun meci al show-ului, cel puţin în opinia mea.

Câştigător: Ricky Starks
Rating: ***1/4

AEW Women’s Championship
Britt Baker (c) vs. Riho

Reign-ul lui Britt Baker începe să devină destul de enervant cu tot acest overbooking constat în meciurile lui. Nu ajută nici faptul că în ring nu este chiar cea mai bună din divizie.

Riho de obicei străluceşte în rolul de underdog, dar pentru a putea să facă asta, trebuie şi ca adversara ei să îi vândă într-un mod credibil manevrele şi momentele în care revine în meci, ceea ce aici nu prea s-a întâmplat.

Singura parte bună din booking-ul primit de Britt Baker este eventualul feud pe care îl va avea cu Jamie Hayter şi asta în speranţa că Hayter va primi un boost al carierei single.

Cred că este timpul pentru o altă campioană. Thunder Rosa, Serena Deeb, Hikaru Shida.

Câştigătoare: Britt Baker
Rating: **1/2

În mod cert, unul dintre cele mai dezamăgitoare show-uri AEW de până acum, din toate punctele de vedere. Nu prea am văzut rostul show-ului, pentru că la fel de bine meciurile astea puteau fi la Rampage sau Dynamite.