Debuturi

Un alt lucru despre care se vorbeste in legatura cu RAW1000 e legat de debuturile care cel mai probabil vor avea loc. WWE-ul vrea sa arunce in show cativa oameni din FCW care sa produca un bum la aparitie. Printre aceste nume sa speram ca se vor numara Chris Hero, Tyler Black sau Dean Ambrose.

Chris Hero aka Kassius Ohno

Il avem deja pe fostul sau coleg, Antonio Cesaro in SmackDown. N-ar fi rau daca si el ar fi introdus cat mai curand in main roster. O reformare a Kings of Wrestling ar fi si mai buna, putand aduce un mare plus diviziei tag team din WWE.

Tyler Black aka Seth Rollins

Am postat si noi pe site o stire conform careia, Richie Steamboat si Tyler Black au fost introdusi teoretic in main roster, plecand in turnee cu “baietii mari”. Deci cel mai probabil, Tyler va fi introdus si practic in main roster, atunci cand isi va face debutul la TV, sper eu chiar la RAW1000.

Jon Moxley aka Dean Ambrose

Ar fi bine sa nu mai amane venirea acestuia, pentru ca fanii care urmaresc storyline-urile WWE-ului pe retelele de socializare, s-ar putea sa se plictiseasca. Sa nu uitam ca acesta a avut un feud virtual cu Mick Foley in perioada WrestleMania. Pana la urma insa, oficialii WWE au ajuns la concluzia stupida ca Foley nu l-ar ajuta prea mult intr-un posibil prim feud pe Ambrose.

Sa speram insa ca Ambrose isi va face pana la urma aparitia, cu sau fara un feud cu Mick Foley.