Reveniri ale oamenilor sub contract cu WWE

Daca pana acum am vorbit de reveniri ale celor care nu se mai afla sub contract cu federatia. De data asta includem intr-o singura pagina din acest articol si revenirile oamenilor care se afla deja sub contract cu federatia.

Stone Cold Steve Austin

 

Era poate imposibil sa nu incep cu el, avand in vedere ca nu a mai fost de la finalul Tough Enough in WWE si cu totii ne dorim un ultim meci al sau la WrestleMania 29. E destul de greu ca acest lucru sa se si intample, insa o aparitie la RAW1000 nu este deloc imposibila si ar fi de bun augur.

SCSA este o figura reprezentativa pentru Attitude Era, iar aparitia sa nu ar face decat sa aduca un plus si mai mare show-ului.

Undertaker

Deja se vorbeste despre o posibila revenire mai rapida a sa, care probabil va fi urmata de un feud spre finalul anului, pentru ca mai apoi sa inceapa Road to WrestleMania, acolo unde probabil The Undertaker il va avea adversar pe Brock Lesnar.

Desigur, o posibila revenire a lui Undertaker va fi anuntata dinainte, tocmai pentru a nu fi o surpriza. Rating-urile cresc atunci cand oamenii stiu deja ce oameni importanti isi vor face aparitia. Restul sunt bonusuri.

The Rock

Sa speram ca va avea timp sa apara si pe la RAW, printre alea 5 filme retarde pe care le face el in fiecare an. Daca nu, va trebui sa ne multumim cu o aparitia prin satelit.

Brock Lesnar & Paul Heyman

Daca tot tacamul va fi aici, de ce sa nu-si faca aparitia si Lesnar, care sa-si duca mai departe feud-ul sau cu Triple H ? E destul de clar ca cei doi vor avea un meci la SummerSlam la finalul verii. Ramane insa de vazut si cum WWE-ul se va descurca cu aparitiile acestuia, avand in vedere ca are un numar limitat.

Paul Heyman trebuie sa fie neaparat alaturi de el.

Kevin Nash & X-Pac

Da, stiu ca Big Sexy plictiseste multe lume, s-a vazut asta si in feud-ul pe care l-a avut cu Triple H la finalul anului trecut. Dar la dracu’, ii vom avea pe Triple H si probabil Shawn Michaels acolo. Kevin Nash si X-Pac trebuie sa-si faca si ei aparitia.

Desigur, pot incepe sa visez din nou, spunand ca n-ar fi rea o aparitie din partea lui Scott Hall, insa pentru asta trebuie intai sa poata sa se ridice din pat si lui Vinnie sa i se faca mila de el.

Stephanie McMahon & Shane McMahon

O revenire a lui Stephanie este destul de posibila, avand in vedere ca ea se ocupa de bunul mers al federatiei din spatele scenei. Pe langa asta, chiar a spus ca este posibil sa-si faca si ea aparitia in curand.

In schimb, o revenire a lui Shane McMahon, fie chiar si pentru o singura seara e destul de greu realizabila, insa nu imposibila.