RAW-ul cu numarul 1000 va avea loc pe data de 23 iulie 2012.

Unii poate vad acest show ca fiind o alta aniversare a WWE-ului, asa cum am mai avut in ultimii ani. Gresit insa. WWE-ul va pune foarte mult accent pe acest show, considerandu-l de importanta unui Pay-Per-View. Pe langa faptul ca cel mai longeviv show din America ajunge la episodul 1000, acesta va fi show-ul care va marca trecerea de la formatul cu 2 ore, la noul format cu 3 ore. Daca acest format va fi sau nu un succes, vom vorbi discuta ceva mai tarziu.

Sa trecem insa la oamenii care vor participa la acest show. Trebuie sa ne asteptam la aparitiile pe care le-am tot avut si de care ne-am plictisit deja. Ma refer bineinteles la batranii de serviciu, adica Dusty Rhodes, Sgt Slaughter, Hacksaw Jim Duggan, Mae Young,  Jimmy Hart s.a.m.d. Va amintiti de ei de la acel SmackDown foarte slab de acum cateva luni.

In paginile urmatoare voi prezenta niste oameni care imi doresc sa ii vad pe probabil o noua scena la RAW1000, acestia fiind atat oameni sub contract cu WWE-ul, cat si staruri din trecut.

Sa incepem…