Mick Foley

mick_foley_20110729_1099770413 Mick Foley este un om inca placut de fanii WWE si care primeste reactii oricand isi face aparitia, fie ca e pus sa-l joace pe Mos Craciun, fara suparare barbosule, fie ca e vorba de un rol de arbitru special intr-un meci.

De fapt, Foley ar fi si mai bun in postura de GM al RAW. Sa ne amintim perioada in care era Commissioner in cadrul aceluiasi show amintit mai sus. Segmente backstage foarte bune si foarte amuzante.

Din pacate, show-ul va avea loc in St. Louis, si nu in New York, asa cum mi-as fi dorit. RAW-ul a avut primul episod in NY, deci consider ca episodul 1000 ar fi trebuit sa aiba loc in acelasi oras senzational si cu fani extraordinari. Pe langa asta, o potentiala venire a lui Foley ar fi primit si mai multe reactii decat de obicei.

Pentru ca totul sa fie si mai tare, stiu ca voi incepe sa fabulez, insa o aparitie a lui Mick Foley + celelalte 3 gimmick-uri ale sale ar fi una extraordinara. Cum ar fi sa il avem pe Foley venind in startul show-ului, pentru ca pe parcursul acestuia sa-si faca aparitia si Dude Love, Cactus Jack, respectiv Mankind ?