The Fiend vs Seth Rollins (The Match)

Voi incepe prin ce m-a deranjat in booking-ul meciului general, iar apoi voi descrie un booking care dupa mine, are sens si poate salva acest ending.

Ceea ce m-a enervat cel mai mult la match booking-ul asta a fost:

Mult prea multe Curb Stomp-uri! Seth Rollins a reusit sa il invinga pe Brock cu doar cateva Curb Stomp-uri, however pentru The Fiend foloseste peste 10? WTF? In the meantime, Kofi Kingston nu poate iesi dintr-un finisher. Inteleg ca vor sa il faca strong, mi-a placut cum spre exemplu The Fiend nu vindea Kendo Sticks-urile, dar finisher-urile au fost prea de tot. Au ingropat toate manevrele lui Rollins, nu mai sunt credibile.

The Ending

Right, first of all vreau sa fac un lucru clar. Acest meci NU s-a terminat intr-un DQ. Daca va uitati pe WWE.com se poate vedea clar ca meciul s-a terminat intr-un Referee Stoppage.

Probabil acum va ganditi: WTF Referee Stoppage in Hell In A Cell? In teorie da, se poate.

Pentru cei care nu stiu ce este un Referee Stoppage – Orice oficial WWE are dreptul de a opri un meci in cazul in care crede ca “un superstar nu poate continua meciul sau este unresponsive”. Sa fac o mica paralela cu Box-ul – Arbitrul poate opri orice meci daca unul din competitori clar nu poate continua (E.G: garda jos, vizibil ametit, isi ia pumni repetati in fata, etc) DAR asta nu inseamna ca a fost descalificat. In box titlul ar fi schimbat detinatorul, in wrestling titlul ramane la detinator, evident, cu toate astea ideea de “Referee Stoppage” ramane aceeasi.

Ca si exemplu in WWE, Sami Zayn vs Kevin Owens (SmackDown Live 26 Septembrie 2017) s-a terminat intr-un Referee Stoppage dupa ce Kevin Owens l-a lovit pe Kevin cu un Pop-Up Powerbomb pe apron.

Si eu am fost infuriat la fel ca toti ceilalti cu referire la finalul acestui PPV, dar dupa ce m-am calmat din acel rage dupa PPV toti fanii l-au avut am stat si m-am gandit putin.

De ce?

In primul rand, adevarul este ca orice s-ar fi intamplat, nu toti ar fi fost fericiti, however this made everyone hate WWE Booking again.

Un lucru este clar, The Fiend nu are nevoie de titlu musai in momentul de fata. El este mai over decat orice titlu in WWE actual, deci pentru mine este clar ca orice s-ar fi intamplat la Hell in a Cell, WWE voia sa tina titlul pe Seth, lucru pentru care nu ii condamn. Mie personal imi era indiferent daca The Fiend castiga titlul sau nu, nu asta era goal-ul, pentru mine finalul conta. Cum va continua Seth Rollins, isi va pierde din credibilitate? Cum va continua The Fiend? Va mai fi la fel de over? Il vor irosi? etc. Ar fi fost foarte multe metode de a book-ui acest meci, am auzit multe, unele super stupide, unele mult prea fantasy, unele ok. Un exemplu ar fi The Undertaker interfering (care ar fi condus catre un meci intre Fiend si Taker) – prea fantasy. Indiferent, nu vreau sa creez bookings care AR FI PUTUT fi, trebuie sa gandim ce avem in fata noastra, asa ca it’s time…