The Fiend vs Seth Rollins (The Feud)

Let’s start with Bray Wyatt.

This guy is a creative genius. El a venit cu gimmick-ul “The Eater of Worlds”, gimmick care a fost over la inceput, pana WWE l-a distrus, iar acum “Firefly Bray / The Fiend”, gimmick iarasi, fucking brilliant.

Fun Fact: In timp ce Bray vine cu aceste caractere complexe, WWE ii scrie gimmick-uri ca F U C K I N G Husky Harris. Anyway, besides the point.

Bray poate reinvia intr-un mod foarte unic si personal ideea de kayfabe, importanta unui caracter, etc. Toate episoadele de la FireFly Fun House, absolut geniale, omul asta poate juca un sociopat cu personalitate dubla ca nimeni altul. Ati vazut interviurile pentru FOX? Acest om poate transforma un interviu TV intr-un segment care beneficiaza caracterului sau in WWE.

Cu toate astea, obiectiv vorbind, let’s be real here: Nu este top in ring si niciodata nu va fi. El mereu ar putea fi over cu publicul intr-un mod creativ. De aceea sunt de parere ca The Fiend poate fi noul Boogeyman, noul Undertaker. Fara nici un disrespect acestor legende, caracterele le-au oferit acest legacy, in ring ei sunt decenti, dar gimmick-ul este Best for Business. On the other side of the spectrum, ai pe AJ Styles, Nakamura care sunt diamante in ring, nu conteaza asa de mult gimmick-ul pentru ca ei mereu vor fi amazing in ring si vor oferi un meci fun to watch. Singurul mod in care poti distruge un caracter este prin contra balansarea acestor doi factori. Daca skill-ul in ring este mediu si gimmick-ul de asemenea = not over, daca skill-ul este bun si caracterul ok = exista sansa, etc

Ceea ce ma readuce la Bray. Gimmick-ul lui este over as fuck cu publicul, dar in cazul in care WWE ruineaza acest caracter, Bray va redeveni neinteresant cum a fost si “Eater of Worlds”. Se vede ca WWE Universe vrea ca Bray sa primeasca in sfarsit atentia de care are nevoie.

As for Seth Rollins

Easily currently one of the biggest babyfaces. A reusit sa castige impotriva lui Brock Lesnar si Braun Strowman. Enough said. Faptul ca The Fiend s-a dus dupa Seth dupa ce a castigat impotriva lui Balor mi s-a parut o idee foarte buna. El este singurul relativ credibil care ar fi putut vinde ideea ca l-ar putea invinge pe “Fiend” as he is “The Beast Slayer”. Seth a reusit sa joace ideea de confident but scared foarte bine in acest feud (putin exagerat pe alocuri ce-i drept, dar se accepta).

Ca si concluzie, pentru ca as putea vorbi multe detalii – cei doi au o chimie foarte buna, iar acest feud mi s-a parut foarte interesant de la inceput, which brings me to the main event…