Tweener Theory

What if I told you WWE COULD save this? Am gasit o teorie foarte interesanta online (Credit: Wrestling Daze) care dupa parerea mea are sens si vreau sa o descriu aici, sa imi adaug punctul de vedere si dovezi pe care le-am gasit sustinand aceasta teorie. Dupa cum am descris mai devreme, meciul s-a terminat intr-un Referee Stoppage, however dupa ce cusca s-a ridicat, The Fiend si-a “revenit” instant dupa tot damage-ul care si l-a luat. But has he really taken damage?

Hai sa ne intoarcem putin la gimmick-ul lui Bray. “Let me in”. Ce inseamna “Let me in” de fapt?

Catre finalul meciului, inainte ca Seth sa loveasca cu sledgehammer-ul, s-a putut vedea ca era indecis, parca ar fi avut un moment de cumpana unde a avut de facut o decizie. ( “Hurt or Heal”? ). He had an angel vs demon moment. Seth ar fi putut oricand sa mearga catre pin. La finalul meciului dupa ce Seth a atacat cu barosul, Seth striga “You made me do this”. Asta ma face sa ma gandesc: Daca The Fiend l-a manipulat pe Seth? A stat la pamant intentionat doar pentru a il testa pe Seth? Sa vada si sa dovedeasca ca Seth are si el demonii lui. Seth Rollins se proclama a fi acest erou pentru fani, fiind campion, fiind “Beast Slayer”, etc, iar The Field i-a dovenit ca persona lui este fake, falsa, adevaratul Seth Rollins has his inner demons.

Now, is this what it means to “Let him in”? Maybe Seth Rollins finally let The Fiend in and The Fiend won? Pentru mine aceasta teorie ar avea sens si ar putea salva si explica finalul de la Hell in a Cell. Cu toate astea, ai putea spune ca The Fiend ne-a “posedat” pe toti cu anger, negativity, rage. Si tot ce a facut a fost sa stea lat intr-un ring. WWE stia ca The Fiend va primi un pop imens, asadar de ce sa nu fie folosit in favoarea storyline-ului? Eu sunt de parere ca The Fiend a stat intentionat jos (daca nu, nu s-ar fi ridicat instant dupa meci). El nu era interesat de titlu, voia sa arate lumii adevarul lui, iar dupa ce a reusit, s-a ridicat si l-a terminat pe Seth.

Daca va amintiti in Firefly Funhouse (Smackdown, 4 Octombrie) Bray a zis “You know Seth, history has a horrible way of repeating itself”. Sau cand Bray a zis in alt Fun House (Raw, 16 Septembrie) “Oh Seth, my future best friend”. BIG emphasis on “future”.

Another big hint: Daca ne uitam la “The Wall of Friendship” putem vedea ca Seth Rollins are devil horns, nimeni altcineva nu are. (Nici macar Kane). Bray a incercat sa ne spuna de mult timp ca acele “cornite” sunt acolo pentru un motiv.

De asemenea in segmente Bray a zis foarte des “You’ve made a lot of mistakes” si “Friends forgive”. Voi lasa aceste idei pentru interpretare, dar ce vreau sa spun este ca sunt foarte multe clues in Fun House care pot sustine aceasta teorie.

Ce a facut Bray in trecut si probabil inca va face? Manipuleaza si isi ia urmasi: Am vazut-o cu Daniel Bryan, Luke Harper, Eric Rowan, etc, asadar, de ce sa nu vedem un Seth Rollins manipulat de The Fiend? De ce sa nu vedem un Broken Seth Rollins / Heel Seth Rollins?

Another FireFly Fun House hint (Raw, 30 Septembrie) Bray a spus referindu-se la Seth “He might die in that hell, but I have a good feeling that he’ll come back no matter what”.

Starts at 2:55

Seth Rollins poate muri in Hell in a Cell (persona lui babyface, eroul Seth Rollins), dar el va reveni indiferent. Daca ascultam cu atentie putem auzi faptul ca Bray pronunta “he’ll” ca “heel”. So, foreshadowing, Seth Rollins va reveni indiferent ca heel?

Daca WWE ar merge in aceasta directie, I am all for it. Fie il putem vedea pe Seth fiind consumat pe zi ce trece de acesti “demoni”, fie poate deveni un Fiend Follower.

Indiferent daca aceasta este directia storyline-ului sau nu, sunt de parere ca comentatorii au facut o treaba teribila, meciul nu a fost anuntat verbal ca Referee Stoppage, fapt care a dezorientat fanii si i-au facut sa creada ca a fost DQ. De asemenea, se putea comenta “Is The Fiend toying with Seth Rollins? He is moving but refuses to get up on purpose”, aceste feluri de teases ar fi putut sa planteze niste seminte in mintea fanilor si dupa parerea mea impactul negativ ar fi fost mult mai domol.

Acest articol nu a fost in apararea WWE-ului. Who knows, poate nu asta construieste WWE-ul si chiar au ruinat din nou un potential Hall of Fame Character doar din cauza booking-ului lor hazardat. Ceea ce voiam sa demonstrez este ca se poate repara, se poate iesi din asta. Tot ce WWE are nevoie este de GOOD CREATIVE BOOKING DECISIONS.

Sper ca aceasta teorie vi s-a parut interesanta si va da putina speranta. Stiu ca lasa mult de digerat si gandit si asta vreau si sa fac. Sunt curios ce parere aveti voi. M-am gandit foarte mult daca este prea fancy, si sunt de parere ca nu, nu este si eu cred ca WWE-ul ar putea oricand sa mearga in aceasta directie cu success.

Nu stiu cand voi reveni cu un nou editorial, dar de data asta am simtit nevoia de a scrie and it was nostalgic and fun especially after 3 years. Much love!