THE TWEENER? YOWIE WOWIE!

Ce ciudat este sa scriu din nou un articol aici. Salutari Wrestlebook, revin inopinat cu acest articol one-off pentru ca simt ca am ceva de spus si pentru ca vreau sa imi exprim opinia cu referire la Seth vs The Fiend si finalul de la HiaC.

Inainte de toate, un mic update despre mine: Eu sunt Tweener, scriam articole tip Review / Opinions in perioada anului 2016. Fuck me, time passes quick – 3 ani de la ultimul articol. Salutari celor care m-au urmarit in perioada aia, chiar este fain sa poti sa iti spui parerea online in scris si sa incepi debateri. Multumiri si echipei WrestleBook pentru ca mi-au oferit oportunitatea asta in 2016. Avand in vedere ca nu am mai scris un articol de 3 ani, probabil va dati seama ca as avea multe de vorbit, dar vreau sa raman relativ succint in introducerea asta.

Asa ca in alta ordine de idei, eu nu m-am mai uitat la wrestling de cateva luni bune din cauza lipsei de timp si nu cred ca ma voi mai uita cum ma uitam acum cat’va ani. Imi vad eu de treaba mea si deodata vad peste tot in news de tipu’ asta cu masca, cica “The Fiend”. Pft, Sure wtf not. Cam asa am fost eu captivat in acest feud. Am urmarit tot de la toate episoadele de la Firefly Fun House, pana la segmentele la Raw / Smackdown intre Rollins si Bray. Cu astea fiind spuse, hai sa vorbim putin despre acest feud.