United States Championship
Riddle (c) vs. Mustafa Ali

Bun meci. Şi-au făcut treaba cu timpul pe care l-au avut la dispoziţie, au arătat că au o chimie decentă între ei şi chiar a decurs bine acţiunea spusă în ring.

Opinia mea este că meciurile lui Riddle trebuie ţinute sub 10 minute, asta e zona lui de confort şi se descurcă cel mai bine.

Retribution l-a părăsit pe Ali, iar ăsta e cel mai bun moment din existenţa stable-ului. Williams şi Dijak ar arăta bine în divizia la echipe, Mia Yim se poate întoarce în NXT, iar Shane Torne este un wrestler okay.

Câştigător: Riddle
Rating: ***1/2

Nia Jax & Shayna Baszler (c) vs. Sasha Banks & Bianca Belair
WWE Women’s Tag Team Championship

Nu mi-a plăcut cât de mult a fost implicat în meci, nu doar fizic, ci şi în povestea meciului, mai exact.

Rivalitatea dintre Sasha Banks şi Bianca Belair ar trebui să fie pur din punct de vedere “sportiv”. Putea fi construit altfel booking-ul ăsta în care Bianca este “rookie-ul”. Cu toate astea, mi-a plăcut că la început au arătat disensiuni în ambele echipe.

Câştigătoare: Nia & Shayna
Rating: **

Intercontinental Championship
Big E (c) vs. Apollo Crews

Era unul dintre meciurile pe care chiar le aşteptam, însă a fost o imensă dezamăgire.

Nu din cauza rezultatului neapărat, ci din cauza modului în care s-a terminat. A fost un botch, probabil al arbitrului, însă lăsând asta la o parte, au primit doar cinci minute.

WWE a mai prezentat meciuri de genul ăsta în trecut, îmi amintesc unul în feud-ul lui AJ Styles cu Kevin Owens. Poate este o alegere deliberată şi se construieşte un viitor meci, deşi a fost omorât puţin din momentum-ul lui Crews. Mai este şi varianta să fi intervenit ceva şi timpul alocat meciului să fi fost, de fapt, mult mai mare.

Câştigător: Big E
Rating: **

Shinsuke Nakamura vs. Seth Rollins

Mi-a plăcut mult meciul, foarte smooth, fluid. Asta se întâmplă când doi dintre cei mai buni wrestleri sunt în acelaşi ring şi primesc oportunitatea de a face ce ştiu mai bine.

Rezultatul nu a fost niciodată sub semnul întrebării, Rollins trebuia să câştige aici. Cu alte câteva minute în plus ar fi ieşit un meci şi mai bun.

Câştigător: Seth Rollins
Rating: ****

No Holds Barred Match
Drew McIntyre vs. Sheamus

A fost exact ceea ce mă aşteptam, aşa cum am spus şi în preview. Pure violence. Am avut noroc şi cu faptul că cei doi sunt foarte buni prieteni şi nu s-au menajat deloc cu loviturile stiff.

Un meci cu intensitate, cu câteva spot-uri foarte mişto şi cu un storytelling bun. McIntyre a închis capitolul cu Sheamus şi totodată a arătat ca un badass, un pretendent legit pentru titlul WWE şi Bobby Lashley.

Câştigător: Drew McIntyre
Rating: ****1/2

Alexa Bliss vs. Randy Orton

Aşa cum mă aşteptam, a fost mai mult un angle decât un meci. Nu mă captivează povestea asta, dar nu pot să nu recunosc work-ul bun al lui Bliss şi Orton.

Cum am zis, nu sunt curios că a revenit “The Fiend”, iar segmentul nu m-a dat pe spate, folosindu-se de multe clişee din filmele horror. Pare doar o parodie slabă.

Ca meci, a fost nimic.

Câştigătoare: Alexa Bliss
Rating: DUD

WWE Universal Championship
Roman Reigns (c) vs. Daniel Bryan

Un meci dificil de analizat. A început foarte bine, mi-a plăcut per total abordarea, cu multe influenţe de MMA, chiar şi din partea lui Reigns uneori.

Din cauza ritmului lent al lui Reigns, dar şi din cauza overbooking-ului, meciul a părut, în multe momente, all over the place, asta fiind şi singura problemă pe care am avut-o. Plus finalul anticlimatic, care însă menţine vii şansele unui triple threat la WrestleMania. Dacă nu asta, atunci înseamnă că vom vedea un Bryan vs. Edge la un moment dat.

Eliminând bump-urile arbitrului, intervenţia lui Jey Uso şi finalul cu Edge, meciul a fost excelent. Dacă nu se întâmplau cele menţionate anterior, era clar cel mai bun meci al WWE-ului din acest an, la egalitate probabil cu Finn Balor vs. Pete Dunne şi totodată unul dintre cel mai bune meciuri ale anului 2021.

Câştigător: Roman Reigns
Rating: ****1/4

Meciul serii: Sheamus vs. Drew McIntyre
Notă PPV: 7