Fast Lane este ultimul PPV înainte de WrestleMania şi, în mod normal, ar trebui să fie o modalitate excelentă de a oferi un boost build up-ului pentru cel mai important show al anului. Iar parţial se întâmplă asta. Tot parţial, pare doar un show de care WWE vrea să treacă cât mai repede.

Nia Jax & Shayna Baszler (c) vs. Sasha Banks & Bianca Belair
WWE Women’s Tag Team Championship

Modalitatea aleasă pentru a construit feud-ul şi eventualul meci dintre Sasha Banks şi Bianca Belair. Nu a fost una dintre cele mai rele idei, pentru că ambele sunt personaje face şi trebuiau să adauge ceva heat până la WrestleMania.

În mod normal, ar trebui să piardă şi de aici să înceapă cu adevărat feud-ul dintre ele două, însă nu mi se pare luată din calcul şi varianta de a câştiga titlurile, având în vedere că divizia tag team, fie la băieţi sau fete, este irelevantă pentru WWE.

Predicţie: Jax & Shayna

United States Championship
Riddle (c) vs. Mustafa Ali

Iniţial am crezut că WWE-ului nu îi pasă deloc de Retribution, însă dacă Mustafa Ali a intrat în acest program cu Riddle, care este campionul United States, înseamnă că nu le este tocmai indiferent stable-ul sau cel puţin Ali, însă nu au efectiv nicio idee ce să facă cu el.

Ideal ar fi să câştige Ali, ar adăuga legitimitate, cel puţin personajului său, însă nu sunt sigur că asta se va întâmpla.

Predicţie: Riddle

Shinsuke Nakamura vs. Seth Rollins

Pare că au cam grăbit meciul ăsta. Credeam că va avea loc la WrestleMania, însă probabil trebuie să îi dea o victorie lui Rollins imediat după revenire, ceea ce mă face să mă gândesc că poate nu va exista un meci single între ei doi la ‘Mania.

Există tot timpul posibilitatea unui multi-man ladder match pentru titlul Intercontinental, unde să fie băgaţi mai mulţi wrestleri de midcard, aşa cum aparent este Rollins, momentan. Dar dacă tot show-ul este împărţit pe două zile, de ce să nu fie mai multe meciuri single. Rămâne de văzut, sigur e că Rollins va câştiga aici. Poate ieşi un meci foarte bun dacă va avea un booking clean, fără intervenţii sau finaluri penibile.

Predicţie: Seth Rollins

Alexa Bliss vs. Randy Orton

Nu cred că WWE va oferi un intergender match la un PPV, chiar dacă au existat în trecut momente care ar fi putut duce spre acest lucru. Chiar Randy Orton cu RKO-ul pe Nia Jax sau chiar meciul dintre Reginald şi Sasha Banks, dar aici este altceva. Este vorba despre două personaje consacrate la un PPV. Iar WWE chiar nu vrea să facă meciuri intergender.

Scopul clar al acestui meci, care, de fapt, cred că va fi mai mult un angle, este să îl readucă pe TV pe Bray Wyatt pentru a construi meciul cu Randy Orton de la WrestleMania.

Din nou, gândind out of the box, Alexa ar putea face pin-ul pe Randy după o intervenţie a lui The Fiend, just for lulz.

Predicţie: No Contest / Bray Wyatt apare

No Holds Barred Match
Drew McIntyre vs. Sheamus

WWE a cam spoiler-uit meciul ăsta, pentru că a fost anunţat deja meciul dintre Lashley şi McIntyre pentru WrestleMania.

În fine, după meciul lor de la RAW, mă aştept să iasă ceva foarte bun, mai ales dacă vor primi undeva spre 20 de minute. Nu sunt un mare fan al stipulaţiei, prefer un hoss fight clasic, dar sunt convins că pot să ducă un brawl în interiorul şi în afara ringului şi să se folosească de “armele” clasice din WWE: unul sau două scaune, un kendo stick şi, doamne fereşte, poate o masă.

Predicţie: Drew McIntyre

Intercontinental Championship
Big E (c) vs. Apollo Crews

Am vorbit pe larg despre meciul ăsta şi ce vreau eu de la el în cel mai recent articol de pe site, poţi să îl citeşti aici.

Fără să mă repet prea mult, îmi doresc ca Apollo să câştige şi, mai mult, să îi ofere destul timp încât să arate cum şi-a schimbat şi stilul de luptă odată cu heel turn-ul şi cu schimbarea gimmick-ului.

Down the road Big E poate să câştige un non-title match la SmackDown, iar Apollo să ia rubber match-ul la WrestleMania.

Predicţie: Apollo Crews

WWE Universal Championship
Roman Reigns (c) vs. Daniel Bryan

This should be fucking good. În urmă cu cinci ani, tot la Fast Lane, Bryan a scos unul dintre cele mai bune meciuri din cariera lui Reigns. Acum, probabil se va întâmpla acelaşi lucru, dacă va fi un booking cât de cât clean.

Două lucruri sunt clare: Roman Reigns va câştiga şi Edge va apărea. Acum, important este când se va întâmpla acest lucru.

În prima variantă, cea probabilă, spun eu, Bryan şi Reigns au un meci back and the forth, sper cu intervenţii puţine spre deloc din partea vărului uce, iar Edge îl atacă pe Reigns după meci, ceea ce înseamnă că meciul de la WrestleMania va fi single.

Mai există şi varianta a doua, mai fantezistă, în care Edge îl atacă pe Bryan în timpul meciului şi există astfel posibilitatea ca Bryan să fie introdus în meciul de la WrestleMania.

Cum am spus, mizez pe prima variantă. În cazul ăsta, cu Rollins şi Cesaro care par a avea un meci la ‘Mania, WWE ar putea face un fan service şi să ne dea şi Bryan vs. Nakamura, dacă tot trebuie să umple două zile de show-uri.