Nu o să intru în discuţia referitoare la gimmick-ul lui Apollo Crews. Avem multe exemple, chiar şi recente, cu gimmick-ul de genul ăsta care au fost extraordinar de prost scrise, nu am pretenţia să fie ceva stelar la nivel de scriitură.

Ideea este că WWE are oportunitatea la Fast Lane de a produce două personaje importante pentru midcard şi main event.

În primul rând, Apollo trebuie să câştige titlul. Îl pui să piardă primul meci important după ce i-a fost reinventat personajul, nimănui nu îi va păsa vreodată de el. Ai avut încredere în el încât să îi dai mai mult TV time, să îi dai promo time, a demonstrat că poate să stea cu un microfon în mână şi să vorbească, dă-i şansa de a fi campion pentru a vedea dacă poate fi ceva mai mult decât un personaj fără istoric în universul WWE.

În al doilea rând, push Big E to the stars. Nu trebuie făcut campion, dar poate pierde titlul Intercontinental, care până la urmă asta ar trebui să fie, un gateway către main event şi la următorul SmackDown să câştige un Battle Royal pentru #1 contender la Roman Reigns. Pierde primul meci la Money in the Bank, dar să fie booking-ul meciului în aşa fel încât să arate că poate duce o luptă cu numărul 1 din brand.

În opinia mea, titlul ar trebui să fie lăsat pe Reigns până la WrestleMania de anul viitor, dar la cum decurg lucrurile acum, până anul viitor Reigns va deveni un personaj stale şi nu va avea niciun contender solid, dacă tuturor le minimează valorea. Dacă toţi sunt fraieri şi tu eşti singurul bun, nu o să fie nimeni interesat să te vadă pentru că ROMANWINSLOL.