1. Shinsuke Nakamura vs AJ Styles- WrestleKingdom 10

Analiza; Oricat de mult am laudat meciurile anterioare, pentru mine tot acesta ramane numarul 1, cand vine vorba de meciuri in 2016, insa nu doar din NJPW, ci din intreaga lume a wrestlingului profesionist. Aveti mai jos recenzia scrisa in Ianuarie pentru bout:

FUCK ME, sincer nu am cuvinte pentru acest meci. Este unicul dream match din istorie, care in ciuda faptului ca a avut niste asteptari incredibil de mari, nu doar ca le-a atins, dar le-a si depasit. Definitia unui meci perfect, care a avut absolut toate elementele pe care cineva se astepta sa le vada.

What an amazing moment si s-a intamplat in primele 3 minute ale meciului. Nakamura a imbatranit ce-i drept si nu mai da 100% chiar in fiecare meci pentru a se proteja, insa an de an la WrestleKingdom are niste performante care fac lumea din nou sa sustina faptul ca este intr-adevar cel mai bun wrestler din lume, cat despre AJ…. ce om normal poate lucra un meci de 5 stele, fiind accidentat la spate? AJ Styles, bineinteles, poate cel mai bun wrestler al generatiei sale. Damn, this was amazing. Nu stiu sincer daca iubesc sau urasc astfel de meciuri, despre care simt ca nu pot sa scriu, deoarece nu le-as putea onora in cuvinte calitatea.

In 2015, Nakamura ne-a oferit tot asa, dupa doar 4 zile de la Revelion, meciul anului, impreuna cu Kota Ibushi si sunt convins ca a reusit sa faca acelasi lucru aici, impreuna cu AJ. Defapt, acest bout l-a depasit pe cel de anul trecut, dupa parerea mea, care a fost si el incredibil.

HOW THE FUCK CAN YOU DO A 450, WITH A FUCKED UP BACK? Damn it, AJ, you’re incredible. Nakamura a reusit sa castige acest meci 100% clean, lucru care face acest bout si mai bun, deoarece cei din Bullet Club nu au intervenit ca sa il strice. Au lasat doi maestri ai wrestlingului sa faca ce stiu ei mai bine, iar astfel am avut parte de unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii ani.

Rating: ***** (A FULL FIVE)

Si acum, momentul de care cel mai probabil ne vom aminti cu cel mai mult drag, cand ne vom gandi la acest show: