4. Tomohiro Ishii vs Chris Hero- Global Wars

Analiza: Mi greu sa ma gandesc la un brawl mai bun decat acesta din ultimii ani, deoarece Ishii si Hero s-au ucis efectiv unul pe altul in ring, in acest bout. Ishii si-a jucat mai mult decat fantastic caracterul aici, fiind arogant la inceput, doar pentru a realiza pe parcurs cat de periculos este Hero cu adevarat, transformandu-se tot mai mult pe parcursul bout-ului in ucigasul pe care il vedem in meciurile sale din NJPW. Storytelling-ul a fost demential si o placere de privit.

Talk about your “BIG MATCH JOHN”, Talk about your “BIG MATCH TANAHASHI”, or anyone else, insa va spun ca in 2016 cand a fost vorba de un marquee match, sau un dream match, nimeni nu a intrat in ring mai pregatit sa faca un adevarat spectacol, decat Chris Hero, care dupa bout-urile care le-am mai vazut cu acesta anul acesta, cred cu adevarat ca poate este chiar mai bun si decat AJ Styles in ring in 2016. Asta ar fi o comparatie chiar foarte placut de analizat.

Meciul este unul dintre cele de anul acesta care nu trebuie in niciun caz sa il ratati, deoarece mi se pare ca ar fi pe placul absolut oricarui fan, deoarece are toate ingredientele necesare unui bout perfect.