Intr-un interviu recent acordat celor de la ESPN, Triple H a vorbit foarte mult despre brand-ul NXT si despre tranzitiile wrestlerilor din brandul de dezvoltare, in main-rosterul companiei. Printre altele acesta a vorbit si despre Shinsuke Nakamura, debutul lui Finn Balor la RAW din aceasta vara si cum NXT-ul ajuta viitoarele superstaruri sa evolueze.

“The Game” a spus ca i se pare foarte amuzant cand lumea il intreaba de ce nu il vedem pe Nakamura deja la RAW, spunand ca nu este atat de important unde acesta lupta, cat timp o face pentru WWE:

“Un lucru care mi se pare foarte amuzant cand lumea mi-l spune este: “Ma uit la Nakamura saptamanal la NXT. Nu stiu de ce nu este promovat la RAW, deoarece vreau sa il vad la RAW. Ideea e ca oricum ai posibilitatea sa il vezi, lucrand in WWE si facand ceea ce face el mai bine. Oportunitatile sunt toate acolo. Shinsuke are un drum batatorit pentru main-roster, acum este vorba doar de timp.”

Triple H a explicat de ce este obligatoriu ca toti wrestleri care semneaza cu WWE-ul sa treaca prin NXT, inainte sa ajunga in main-roster, mentionand atmosfera extrem de diferita de la RAW sau de la PPV-urile companiei, fata de cele din companiile independente sau alte promotii:

“Toti wrestleri cu care semnam inca mai au destule de invatat. Este foarte diferit nivelul de productie cu care trebuie sa te obisnuiesti de la Wrestlemania, sau de la RAW, fata de cele din independente. NXT incearca sa imite acel sistem de productie cat mai bine, tocmai pentru ca acestia sa se obisnuiasca cu el. Uitati-va la Finn Balor, un tip extrem de talentat in ring, care a venit cu un succes enorm in spate, cand a venit in WWE, insa nu stia foarte bine sa vorbeasca. Tin minte dupa primul eveniment NXT la care a participat cum a venit la mine dupa si mi-a explicat cat de dificil a fost pentru el sa lucreze cu atat de multe camere de filmat.”

Fostul campion WWE a declarat ca incearca sa ii promoveze in main-roster, doar pe cei pe care ii considera pregatiti 100% pentru RAW sau SmackDown. Acesta a spus ca in trecut wrestleri invatau cum sa lucreze din mers, in brandu-urile mari ale companiei, insa ce incearca el sa faca este sa ii invete inca de dinainte, ca sa intre in main-roster mai mult decat pregatiti.