35. Kenny Omega vs Michael Elgin- Dominion

Analiza: Al doilea meci dintre Omega si Elgin din acest top si de asemenea, primul Ladder Match din istoria NJPW. Elgin l-a inlocuit aici pe Tanahashi, care nu a putut participa intr-un meci atat de periculos dupa o accidentare. Cred ca in momentul acela a fost de departe cea mai buna decizie.

Am vazut o multime de rating-uri enorme pentru acest bout, care a fost intr-adevar foarte bun, excelent chiar, insa nici vorba sa atinga nivelul de 5 stele, pe care aproape ca l-a dat Meltzer. A fost un meci bun cu scari, pe care l-am mai vazut prin alte promotii. Conceptul nu este unul nou, doar pentru japonezi este ceva “wow”, insa cum oricum cei doi participanti au fost americani, stilul in care a fost lucrat bout-ul nu a fost chiar foarte diferit de cel cu care eram oricum deja obisnuiti.

Nu vreau sa spun ca meciul nu a fost bun, a fost chiar foarte bun, excelent chiar, insa nici de cum un pretendent serios la titlul de meciul anului din NJPW, deoarece chiar Omega si Elgin au avut un meci normal mult mai bun decat acesta.