3. Kazuchika Okada vs. Kenny Omega I (Wrestle Kingdom 11)
Rating: *****

Ar trebui să fie văzut de orice persoană care se consideră fan al wrestling-ului. Probabil vor apărea câţiva care tot ce au văzut la viaţa lor sunt câteva meciuri bune din WWE, dar părearea acestui tip de persoane e nulă, irelevantă.

Argumentul principal al celor care vor critica acest meci este faptul că a fost prea lung, iar începutul a fost plictisitor. Dovadă că nu ştiu cum se construieşte un main event adevărat. Uitaţi-vă la Okada vs. Tanahashi de anul trecut, de la Wrestle Kingdom 10, care, la fel, a fost construit încet. În a doua parte a fost absolut fenomenal, ambii wrestleri şi-au pus corpul la bătaie. Acel Snap Dragon Suplex este spot-ul anului cu siguranţă şi mă mir cum Okada nu şi-a rupt gâtul pe acolo. Dacă aveam impresia că Omega a făcut cel mai bun meci al carierei cu Naito, acesta cu Okada a depăşit orice altceva. Puţin amuzant cum rivalitatea cu Tanahashi i-a definit cariera lui Okada, dar cel mai bun meci al lui nu este cu Tana.

Şi ca poveste meciul a fost la cel mai înalt nivel. Ultimele 15-20 de minute ale meciului au fost extrem de dramatice, cine a fost într-adevărat interesat de meci şi l-a trăit cu sufletul la gură cred că a avut nevoie de câteva momente de relaxare după ce s-a încheiat. Nu ştiu dacă îşi are loc comparaţia, dar a fost ca un meci de fotbal în care se joacă cu garda jos într-o repriză de prelungiri şi fiecare ocazie poate însemna golul finalul. Aşa a fost şi aici cu Omega care s-a chinuit să execute One Winged Angel-ul, dar Okada întorcea manevra de fiecare dată şi când a reuşit să rămână în viaţă, chiar dacă Okada a exucutat Rainmaker-ul. Practic, Omega a murit şi a reînviat de cateva ori pe parcursul a aproximativ 50 de minute. Jos pălăria şi tot respectul pentru cei mai buni wrestleri de pe planetă.