1. Kazuchika Okada vs. Kenny Omega II (Dominion 6.11)
Rating: *****

Meciul aşteptat de toată lumea. “Rematch of the century” aşa cum a fost denumit de NJPW. Iniţial, credeam că va fi anul viitor, la Wrestle Kingdom, dar după cum s-a încheiat meciul poate că nici nu va mai fi Omega atunci.

Începutul de meci m-a deranjat puţin, pentru că a fost un leg work la Okada, iar apoi Omega a abandonat şi nici Okada nu a mai vândut accidentarea. Totuşi, ce a urmat a fost fenomenal. Au existat câteva spot-uri, inclusiv cel cu masa, care ne-au dus înapoi în ianuarie, la Wrestling Kingdom. Okada a avut o atitudine cocky o bună parte din meci, iar pe acea parte a meciului Omega a părut face-ul.

A urmat o altă parte, odată cu venirea  Bullet Club, când Cody a vrut să arunge prosopul pentru Omega. Momentul a creat şi mai mult tensiune, în plus a fost bun şi pentru cei doi wrestleri din ring, care au avut câteva momente pentru a îşi reveni.

Selling-ul lui Omega din finalul meciului a fost perfect. Au existat multe near fall-uri superbe, pline de emoţie, cum ar fi momentul în care a fost executat One Winged Angel, dar Okada s-a agăţat de ultima coardă a ringului. Dar şi seria de Dropkick-uri, care au fost pentru a îl ţine mai cât mai departe pe Omega.

Rezultatul nu mă deranjează, pentru că meciul a dus spre direcţia asta şi nici durata nu mi s-a părut o problemă, pentru că am avut ce vedea. Ce îmi dă de gândit e că Omega nu a reuşit să îl învingă pe Okada în două meciuri şi nu cred că va mai exista şi al treilea, deşi lui Gedo îi place să mulgă vaca. Altfel vedeam situaţia dacă meciul se încheia cu Omega executându-şi finisher-ul, dar fără să mai apuce să facă pin-ul.