7. Kazuchika Okada vs. Kenny Omega III (G1 Climax 27)
Rating: *****

Al treilea meci dintre Okada şi Omega încheia grupa B şi era decisiv pentru aflarea câştigătorului acesteia, astfel Omega trebuia să îl învingă pe Okada, lucru pe care nu l-a reuşit până acum, pentru a ajunge în finala turneului.
Povestea turneului este parcursul lui Okada, care, în sfârşit, a fost învins, de EVIL, iar cu o seară înainte terminase un meci la egalitate cu Minoru Suzuki. Aşadar, strategia lui Omega era să îi atace gâtul/spatele lui Okada, adică partea accidentată, fiind zona de impact şi pentru One Winged Angel.

A fost diferit de faţă de primele două meciuri dintre ei, aici lupta a fost mai egală ca niciodată, niciunul nu reuşea să execute mai mult de 2-3 manevre consecutive, astfel nu puteau să ajungă la manevra de final. Din nou, aroganţa l-a costat pe Okada, practic soarta meciului întorcându-se în favorea câştigătorului de anul trecut după ce Okada a încercat să execute al 3-lea Rainmaker consecutiv. Momentul execuţiei One Winged Angel-ului şi victoria lui Omega a fost un moment istoric în probabil cea mai bună trilogie din pro wrestling.

Totuşi, este important de subliniat faptul că aroganţa lui Okada, dar şi accidentarea au jucat un rol major în această înfrângere.