Oficialii din WWE erau cunoscuți pentru storyline-urile pe termen lung, dar se pare că acum nu prea mai este cazul. Există câteva excepții de la această regulă iar Bray Wyatt ar putea fi una dintre ele.

Dave Metlzer a remarcat în cadrul Wrestling Observer Radio că WWE construiește în mod evident gimmick-ul lui Bray Wyatt pentru cineva. Apoi a speculat despre cine ar putea fi wrestleri rezonabili care în cele din urmă să aibă un meci important împotriva lui ”The Fiend” Wyatt.

Există doi oameni capabili pentru ”The Fiend” în cele două brand-uri. Unul dintre ei este actualul campion WWE Brock Lesnar.

”Brock este la pachet cu Paul Heyman și din cauza lui Lesnar, Heyman și Vince McMahon, au întotdeauna planurile în avans. Probabil că ar trebui să vedem indicii despre care va fi direcția lui Brock destul de curând. Încă mă gândesc că ar putea fi Bray Wyatt, deși sunt în brand-uri diferite. Poate că acest meci este în discuție, sau poate nu. Chiar dacă nu se află în planurile oficialilor în acest moment, s-ar putea ca lucrurile să se schimbe într-o lună. Dacă rating-urile scad, atunci ce decizii vor lua la acel moment? Construiesc gimmick-ul lui Bray pentru cineva. Cu siguranță nu pentru Daniel Bryan. Cu siguranță nu este nici The Miz. Braun Stowman nu cred că poate fi. Cred că Reigns este omul cel mai potrivit. Adică am putea avea Roman Reigns vs. ”The Fiend” Bray Wyatt la WrestleMania. Sunt absolut sigur de asta. Aceștia ar putea fi următorii rivali ai lui Bray Wyatt, Roman Reigns sau Brock Lesnar.”

Aceste lucruri sunt foarte interesante si trebuie luate în considerare. Mai jos aveți două potențiale meciuri pentru WrestleMania 36. Spune-ne într-un comentariu mai jos care dintre cele două meciuri este mai potrivit pentru ”The Fiend Bray Wyatt la WrestleMania 36.