Rey Mysterio a revenit în WWE anul trecut, dar se pare că nu a semnat un contract pe termen lung. El ar putea părăsi compania peste câteva luni.

Mysterio a semnat un acord pe doi ani în septembrie 2018, dar are o clauză în contractul său care îi permite să plece mai devreme. Dacă acesta decide să solicite clauza respectivă, atunci ar putea pleca din WWE chiar înainte de WrestleMania 36.

Oficialii preferă să se ocupe mai mult timp de oferte atunci când le fac. Acestea fiind spus, ei ar putea întotdeauna să adauge mai mult timp în contractul lui Rey Rey, dacă doresc, pentru că el a fost un pic absent din cauza unei accidentări în acest an. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, atunci Mysterio ar putea lucra la WrestleMania fără a fi nevoie să folosească opțiunea out-clause.

AEW ar dori cu siguranță să pună mâna pe Rey Mysterio. La urma urmei, WWE a făcut tot ce a putut pentru a-l împiedica pe Mysterio să lucreze în compania rivală, dar oricum va fi alegerea lui. Se spune că există șanse foarte mari ca atunci când Rey va pleca din WWE să se ducă în AEW.

Rey Mysterio a spus recent că nu mai are mult timp de petrecut în ring. Rămâne de văzut ce vor alege să facă oficialii cu ultimul său meci.