Kick-off Match: Natalya def. Lacey Evans

Analiza: Dupa cum probabil stiti deja, nu am urmarit WWE-ul foarte mult in ultimul timp, insa chiar si cu putinele show-uri pe care le-am vazut, tot pot sa zic ca am vazut acest meci de prea multe ori. Am impresia ca inafara de Natalya si Becky, Lacey Evans nu s-a luptat cu nimeni in 2019, iar feud-ul cu Becky a avut loc acum ceva timp.

Meciul nu a fost neaparat rau, insa a fost destul de plictisitor din nefericire. Castigatorul bout-ului este mai putin important, deoarece in opinia mea sunt destul de mici sansele ca una dintre aceste doua wrestlerite sa aiba o directie concreta in urmatoarele luni.

Rating: **

Becky Lynch(c) def. Sasha Banks- Hell in a Cell Match for the RAW Women’s Title

Analiza: Pot spune ca am vazut un meci superb al diviziei feminine in interiorul custii la acest PPV. Problema cu acest PPV “Hell in a Cell” este faptul ca de cele mai multe ori, meciuri care nu ar avea nevoie de aceasta stipulatie speciala, o primesc, insa nu se pune problema de acest lucru pentru acest bout. In opinia mea, Becky si Sasha au avut cel mai bun impreuna aici, de cand au ajuns in main-roster si nu a fost mult mai slab decat cel de 5 stele, pe care l-au avut in NXT.

Chiar daca a pierdut, Banks a aratat foarte bine in infrangere aici, o greseala fiind cea care i-a adus esecul. Performanta ei a fost excelenta si le-a amintit faniilor cat de buna este in ring. Singura wrestlerita din WWE care putea sa arate mai bine ca ea aici, era Becky, iar campioana a demonstrat de ce este considerata una dintre cele mai valoroase talente ale WWE-ului in momentul de fata. Un meci superb si foarte creativ din partea amandurora. Mult peste Sasha/Charlotte de acum 3 ani.

Rating: ****1/2

Roman Reigns&Daniel Bryan def. Luke Harper&Erik Rowan- Tornado Tag Team Match

Analiza: Am fost destul de entuziasmat sa urmaresc acest meci atunci cand a fost anuntat, deoarece 4 wrestleri buni care pot lucra bine impreuna urmau sa se afle in ring. Pot spune ca acest meci mi-a depasit in mare parte asteptarile, deoarece nu ma asteptam sa fie lucrat la un nivel atat de ridicat si atat de putin telegrafiat.

Am vazut haos in ring, exact ceea ce speram sa vad. De asemenea, Harper si Rowan au aratat foarte bine chiar daca au pierdut si sunt de parere ca WWE-ul poate face ceva special cu ei in urmatoarele luni. Partea de inceput a fost putin cam plictisitoare pentru gusturile mele, deoarece Harper si Rowan s-au miscat prea incet, insa acela a fost singurul segment negativ al bout-ului. Un meci foarte bun, per total.

Rating: ***3/4

Randy Orton def. Ali

Analiza: Nu stiu daca acest meci a avut vreun fel de buildup, insa actiunea din ring a fost buna si sunt de parere ca a reusit sa ajute ambii wrestleri mai departe. Ali nu avea neaparat nevoie de o victorie in acest meci, deoarece a aratat bine chiar daca a pierdut in fata lui Randy Orton.

Stilul metodic al lui Orton poate fi plictisitor de multe ori, insa Ali este un babyface excelent si a “vandut” foarte bine ofensiva lui Randy, astfel incat segmentele care poate in fata altui wrestler ar fi fost plictisitoare, au functionat aici. Mi-as dori sa vad o rivalitate intre acestia doi, deoarece au mult potential in ring impreuna.

Rating: ***

Kabuki Warriors def. Alexa Bliss&Nikki Cross(c)- WWE SmackDown’s Women’s Tag Titles Match

Analiza: Pentru ceea ce a vrut sa fie, cred ca acest meci a fost destul de bun. Actiunea din ring a fost ok, iar rezultatul final a reusit sa deschida porti noi pentru echipa formata din Asuka si Kairi Sane. Sunt de parere ca finalul meciului a reusit sa le puna over destul de bine aici pe acestea.

Alexa si Cross fac o echipa buna, insa acest bout a fost carat de Asuka si Sane in opinia mea. Acestea au reusit sa arate foarte puternic castigand acest meci si sunt destul de entuziasmat sa urmaresc reign-ul lor, acum cand vad aceasta noua directie pentru caracterele acestora.

Rating: ***

Braun Strowman&The Viking Raiders def. O.C by DQ

Analiza: Per total, nu stiu ce sa zic despre acest meci. Actiunea din ring nu a fost neaparat rea, insa meciul nu a parut vreo secunda sa aiba ce sa caute pe cardul unui PPV al WWE-ului. A parut un mare filler si nu cred ca a ajutat vreunul dintre wrestleri implicati. Singura portiune din meci interesanta, a fost actiunea din ring cu Braun si AJ si cam atat.

Segmentul de dupa meci dintre Braun si Fury nu ma intereseaza atat de mult, deoarece nu cred ca vom vedea un meci in adevaratul sens al cuvatului intre ei. Boxerul are lupta cu Wilder la inceputul lui 2020 si imi este greu sa cred ca acesta isi va asuma vreun risc in WWE, cu cateva luni inainte de aceea lupta, indiferent de cati multi bani primeste de la Arabia Saudita.

Rating: *1/2

Chad Gable defeated Baron Corbin

Analiza: Nu am vazut celelalte meciuri dintre Gable si Corbin insa am auzit ca au fost bune. Acest lucru pot sa-l spun si despre acest bout, deoarece cei doi au lucrat bine impreuna, iar meciul oferit a fost unul bun. Sunt de parere ca Corbin este un wrestler destul de underrated. Acesta nu este potrivit pentru main-event, insa este un wrestler bun pentru midcard, deoarece nu este un worker rau in ring.

Chad Gable in schimb are potentialul sa fie un superstar mare pentru WWE si nu imi dau seama de ce compania nu realizeaza acest lucru. Gable poate controla foarte bine un public si este un worker mai mult decat bun in ring. O performanta buna spre foarte buna din partea sa.

Rating: ***

Charlotte defeated Bayley(c)- WWE Smackdown’s Women’s Title

Analiza: Personal, ma asteptam la un meci mai bun din partea lui Charlotte si Bayley aici. Au lucrat bine in trecut, insa acest meci a fost unul dintre cele mai slabe si mai putin logice bout-uri pe care le-am vazut intre ele. Intregul storyline al meciului a fost modul in care Bayley i-a “lucrat” piciorul lui Charlotte, doar pentru ca cea din urma sa nu vanda aproape deloc aceasta accidentare, castigand meciul fara probleme cu finnisher-ul ei, care necesita multa forta in acel picior.

Daca tineti minte din trecut, sunt destul de critic cand exista no-selling, doar de dragul de a avea no-selling. Puteau gasi alte metode de a lucra acest meci, insa l-au lucrat foarte prost. Actiunea nu a fost neaparat rea, insa nu a fost interesanta.

Rating: **1/4

Seth Rollins vs Fiend- WWE Raw Title Match (Hell in a Cell)

Analiza: Nu am pus un rezultat pentru acest meci, deoarece sunt in continuare confuz cine a castigat, insa sincer sa fiu, nu cred ca conteaza foarte mult. Erau multe variante in care puteau bookui sau incheia acest meci, insa au ales varianta cea mai potrivita pentru un PPV al WCW-ului din 2000. Ce inseamna asta? Adica erai lasat confuz si deloc satisfacut dupa ce vedeai finalul acelui meci, insa nu stiai daca chiar iti doresti sa vezi mai mult.

WWE-ul “booked themselves into a corner” cu Bray Wyatt in acest caz. L-au facut sa para mult prea puternic in opinia mea, cu acel segment foarte lung si nu prea poti sa menti un caracter atat de puternic, pentru o perioada lunga de timp, deoarece nu pare deloc realist. Nu cred ca au distrus caracterul “Fiend” aici, asa cum spune multa lume, doar au oferit un final foarte prost pentru acest PPV. Meciul n-a avut nici un sens, asa ca nu ii voi da vreun rating.

Rating: N/A

Pareri finale: Overall, nu cred ca a fost un PPV ingrozitor, insa nu a avut vibe-ul de PPV, iar aceasta a fost o problema importanta pentru acest bout, in opinia mea. Am avut cateva meciuri bune, unul foarte bun si unul excelent intre Sasha si Becky. Din punct de vedere al calitatii, am vazut PPV-uri mult mai proaste din partea WWE-ului.

Totusi, ce ne-a demonstrat compania aici este faptul ca le pasa destul de putin de produsul pe care il ofera. Am inteles ca o mare parte din card a fost anuntata Duminica, lucru ingrozitor pentru o companie care era destul de meticuloasa din acest punct de vedere in trecut. Hell in a Cell nu a fost un PPV rau in opinia mea, insa a fost unul ingrijorator pentru directia WWE-ului pe viitor.

Nota finala: 6/10