Daniel Bryan era pregătit să facă un anunț important la SmackDown Live acum câteva săptămâni, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Bryan nu va fi prezent nici la show-ul de săptămâna viitoare pentru că este în vacanță.

O sursă din WWE i-a spus lui Tom Colohue că Kofi Kingston trebuie să piardă titlul, deoarece nu are pe nimeni de nivelul lui cu, care să lupte. Acesta este planul lui Eric Bischoff pentru Daniel Bryan așa cum s-au gândit unii. Bischoff este de părere că Bryan merită să fie în main event.

”Daniel Bryan depune multă muncă în meciuri și promo-uri. Eric îl respectă pentru acest lucru. Vrea să vadă mai mult de la el. Bryan cu siguranță își poate pune amprenta în card-urile show-urilor”.

Acest push a lui Daniel Bryan ar putea fi foarte bun și pentru Rowan, din moment ce el a lucrat împreună cu Bryan timp de câteva luni. Cei doi nu trebuiau să fie campioni la echipe, dar asta s-a întâmplat după ce Bryan s-a accidentat la WrestleMania și oficialii nu știau cât va dura până când Daniel se va întoarce. Evident, lucrurile au meris bine în această privință, deoarece Bryan a reușit să revină la scurt timp după incident.

Odată cu push-ul lui Daniel Bryan care îl va face heel-ul de top din SmackDown Live, am putea să îl vedem mai rar pe Shane McMahon în postura de heel-ul dominant în brand-ul albastru. Acest lucru ar putea fi, cu siguranță, o schimbare binevenită în Universul WWE.