După ce a pierdut titlul RAW Women’s într-un meci Triple Threat împotriva lui Becky Lynch și Charlotte Flair la WrestleMania 35, Ronda Rousey nu a mai fost văzută în ring-ul WWE-ului. Datorită contractului dintre FOX și WWE care a fost semnat în luna octombrie, oficialii ar putea apela la Ronda Rousey pentru unele apariții la WWE TV. Cert este că o putem revedea în curând.

Suntem doar în luna Iulie, dar WWE pregătește deja calendarele pentru anul viitor. Interesant este faptul că, Ronda Rousey se află pe coperta ambelor versiuni de calendare ce pot fi achiziționate de pe WWE Shop.

Unele dintre calendare au în prim-plan doar dive, dar, de asemenea, Ronda Rousey este singura femeie prezentă pe coperta calendarului, în care sunt atât Superstaruri, cât și dive. Acest lucru este foarte interesant.

Va trebui să așteptăm și să vedem dacă acest lucru înseamnă într-adevăr ceva sau dacă WWE-ul doar a folosit imaginea lui Ronda Rousey, deoarece poate să facă asta. Unele surse spun că revenirea lui Ronda în WWE este inevitabilă.