În opinia generală, main event-ul de la Hell in a Cell, dintre Seth Rollins şi “The Fiend” Bray Wyatt a fost o nereuşită a WWE-ului, chiar un dezastru, meciul chiar a primit rating-ul de -2 stele din partea lui Dave Meltzer. Nu aceeaşi părere a avut-o şi Vince McMahon.

Potrivit Wrestling Observer, mai multe surse au confirmat că McMahon a râs atunci când a văzut reacţia publicului după meci, când au existat scandări precum “Restart the Match” şi “A-E-W”, iar pe Twitter a reapărut în trending “#CancelWWENetwork”. Totuşi, prin omitere WWE a admis că a dat-o în bară cu meciul. A doua zi, la RAW, meciul dintre Rollins şi Wyatt a fost menţionat pentru prima şi singura oară în ultimele 30 de minute din show, iar atunci au fost arătate doar poze de la Hell in a Cell, fără să fie prezenţi cei doi la WWE TV.

PLANUL INIŢIAL PENTRU MAIN EVENT-UL DE LA HELL IN A CELL

Motivul pentru care s-a încheiat meciul în acel fel a fost din cauza faptului că Vince McMahon nu a vrut ca Bray Wyatt să piardă, dar totodată a vrut să intre cu Seth Rollins, Becky Lynch, Brock Lesnar şi Charlotte Flair campioni în Draft.

Planul iniţial era ca Bray Wyatt să ia un bump de pe cuşcă, iar atunci meciul să fie oprit, iar ulterior “The Fiend” l-ar fi atacat pe Rollins cu Mandible Claw.