Trei wrestleri din NXT au fost daţi afară în timpul unui nou val de concedieri în WWE. Este vorba despre Timothy Thatcher, Hideki Suzuki şi Danny Burch.

Thatcher şi Burch nu au mai apărut la TV în ultima perioadă, însă erau antrenori la Performance Center. Acelaşi rol îl avea şi Hideki Suzuki, care însă făcea parte şi din stable-ul Diamond Mine.

În acelaşi val de concedieri, cele mai importante mişcări au fost la nivelul staff-ului din NXT. William Regal, Road Dogg, Scott Armstrong, Ace Steel, Dave Kapoor şi Ryan Katz au fost concediaţi.

William Regal avea funcţia de Director de dezvoltare a talentelor și director de recrutare global şi era considerat “mâna dreaptă” a lui Triple H în NXT, pe lângă prezenţa constantă la TV ca general manager.

Brian James aka “Road Dogg” a revenit în WWE în 2014 şi pentru o perioadă a fost şeful echipei creative din SmackDown, iar din 2019 a venit în NXT. Scott Armstrong, pe lângă rolul de arbitru, era şi producer.

Ace Steel lucra ca antrenor la Performance Center, dar şi era producer în NXT. Dave Kapoor aka Ranjin Singh, cunoscut pentru rolul de manager al lui The Great Khali, avea o funcţie importantă în cadrul echipei creative din NXT.

Ryan Katz era şi el o figură importantă în zona creativă din NXT. Katz a fost implicat în dezvoltarea mai multor personaje pentru NXT şi a ajutat o serie de wrestleri să-şi îmbunătăţească modul în care arată pe TV. După decesul lui Dusty Rhodes, Katz a fost şi cel care a predat orele de promo de la Performance Center.