Superstarul NJPW-ului, Kenny Omega, a discutat recent cu cei de la Ring Rust Radio despre mai multe lucruri, printre care si posibilitatea ca acesta sa paraseasca in viitor compania japonza, pentru WWE, precum si despre un fantasy match cu cei din New Day.

De asemenea, Kenny a discutat despre cat de important este meciul pentru titlul IWGP, in care va lupta impotriva lui Kazuchia Okada, pe 4 Ianuarie la WrestleKingdom 11. Totusi, cand a fost intrebat daca isi doreste sa calce pe urmele predecesorilor sai din Bullet Club (Finn Balor sau AJ Styles) si sa isi incerce norocul in WWE, Omega a declarat ca chiar daca ideea nu este deloc una rea, momentan pentru el este important sa aiba o cariera de succces in Japonia:

“Sunt foarte fericit si mandru de AJ si de Finn, insa pentru mine cel mai important este sa am o cariera de succes in Japonia. Aceasta a fost mereu prioritatea mea. AJ a facut acelasi lucru, atat ca el a reusit sa faca extrem de multe, intr-un timp scurt, in NJPW.”

“Finn pe de alta parte a fost unul dintre cei mai importanti wrestleri ai diviziei junior a companiei, insa sunt convinvs ca daca ar mai fi ramas ar fi putut sa aiba o cariera de succes si la categoria grea. Daca as pleca acum din NJPW, as simti ca nu mi-am terminat treaba aici.”

De asemenea, Omega a adaugat ca iubeste Japonia si ca daca ar pleca acum, ar simti ca i-ar trada pe fanii japonezi ai wrestlingului.

Challenger-ul titlului mondial de la Wrestlekingdom a declarat ca momentan ar semna cu WWE-ul doar pentru sansa de a se intalni in ring cu cei din New Day, insa de asemenea, a spus ca si-ar dori sa ii vada pe fostii campioni la echipe sa vina si ei in NJPW, ca fanii ambelor factiuni sa vada stiluri diferite de wrestling.

“Cred ca un astfel de meci, intre Bullet Club si New Day ar reusit sa faca lumea wrestlingului sa creasca extrem de mult. Nu vorbesc de WWE sau NJPW aici, pur si simplu aceasta colaborare ar ajuta lumea wrestlingului foarte mult.”

“Lucruri interesante, precum aceste colaborari intre companii nu prea se mai intampla din nefericire. Dupa parerea mea, wrestlingul este mult prea previzibil din acest punct de vedere in ziua de azi.”