Brandon Thurston de la Wrestlenomics are ratingurile de la ediţia din această săptămână a Dynamite, care a avut loc în Cincinnati, Ohio.

Au existat o mulțime de așteptări pentru acest show, întrucât a urmat All Out, de duminica trecută, care a prezentat debutul AEW al lui Bryan Danielson și Adam Cole. De asemenea, CM Punk a avut primul său meci din ianuarie 2014 împotriva lui Darby Allin.

Anticiparea și imboldul pentru show-ul de miercuri noapte au dat roade, Dynamite atrăgând o audiență de 1,319 milioane de telespectatori peste noapte, a doua cea mai mare audiență din istoria show-ului de până acum. Audiența a crescut cu aproximativ 272.000 de telespectatori față de audiența de săptămâna trecută, care a atras un număr de 1,047 milioane de telespectatori.

De asemenea, ratingul a crescut semnificativ în această săptămână, întrucât show-ul a fost foarte bine cotat de efectul de moment al All Out. În grupa de audiență P18-49, Dynamite a obținut un rating de 0,526.

În plus, și acest lucru este important, în clasamentul principal al audiențelor, Dynamite a depășit ediția de Raw. Raw a înregistrat o medie de 0,523 rating în key demo-ul P18-49 și 678.000 de telespectatori. Conform Wrestlenomics, Dynamite a reușit să depășească cu puțin Raw în audiența P18-49, cu 681.000 de telespectatori, cu o medie de 0,526.

Cu aceste statistici, va fi interesant de văzut unde va ajunge Dynamite în următoarele săptămâni și dacă promoția va fi capabilă să mențină această dinamică și acest buzz cu recentele debuturi.