Pentru cei ce nu stiu, CM Punk si Colt Cabana au fost dati in judecata de doctorul Chris Amann, fizician in cadrul WWE, pentru defaimare. 

Ca sa scurtam povestea, Dr Amann spune ca acuzatiile lui Punk despre infectia cu Stafilococ sunt inventate. Pentru cei care vor sa afle mai multe detalii, puteti citi articolul linkat mai sus.

Pe mine ma intereseaza alte cateva chestii. In primul rand, procesul a fost initiat de Dr. Amann pe cont proprou, fara sustinere WWE. Dar la scurt timp pe WWE.com a aparut un articol care avea urmatorul video:

Frumos nu? Clar ce vrea sa faca nu? Pe langa acest minunat video penibil – si o sa ajung sa zic si de ce e penibil –  articolul respectiv numea video-ul ca dovada definitiva ca Punk minte.

Problema este ca Punk in timpul podcastului care a cazut toata harababura asta, a spus in repetate randuri ca acea galma era sub talie. Acum nu e ca si cand Punk si-a aratat cicatricea de la operatie in alta parte. Ah da stai…

Ups. Este cumva video-ul de mai sus dovada de incompetenta WWE-ului? Nu neaparat. Poate aceasta cicatrice aratata de Punk, fix in zona descrisa de el, fix o zona care NU SE VEDE in video-ul WWE-ului, e de la altceva.

Asta ca sa nu mai mentionez faptul ca, o umflatura de genul descrisa de Punk ar trebui bandajata. Sa ne aducem aminte de cotul lui Cena. Astfel, daca Punk avea  SUB TALIE , o astfel de umflatura, era bandajata si echipamentul sau era prins probabil in banda adeziva pentru a proteja zona.

Ideea e: oricum este irelevant. Toata treaba cu Punk se terminase de luni de zile. Podcastul in sine a fost in Noiembrie, Punk este scenarist pentru Marvel comics si DC Comics. Punk va lupta in UFC. Toata treaba asta s-a terminat,

Cine a adus iar rahatul la suprafata? WWE. Bine, indirect prin doctorul Amann. Dar nu am cum sa nu ma gandesc ca el a discutat cu cei din departamentul legal inainte sa faca pasul cel mare. Si partea interesanta: Chiar DACA castiga procesul, motivul pentru care cica o face – sa isi repare reputatia – nu il va atinge. Mereu va ramane Dr. Z-pack.

Pana la urma urmei, ma amuza ca oamenii bar sar sa il faca pe Punk sfant, ba sar impotriva lui. Oameni buni, ganditi putin inainte sa va aruncati. Haideti sa asteptam mai multe informatii inainte sa ne aruncam sa zicem ca una sau alta.

Daca acest caz va ajunge in tribunal, atunci poate o sa aflam mai multe. Dar in momentul de fata, singura tabara care are mai mare greutate este tabara lui Punk: acuzatiile sale medicale i-au oferit o victorie legala in fata WWE-ului.