In aceasta noapte cica sunt Oscarurile. De asemenea UFC ofera un eveniment gratis la televizor. Cati oameni se vor uita la WWE Fastlane? Dupa un build-up facut mai degraba la fel ca anul trecut in spiritul “nu nu, uite ne pasa de voi”, si cand parca intreg cardul cersind un DQ Finish, pare un eveniment care parca mai degraba ne uitam a doua zi la el, sau citim rezultatele.

Nu sunt entuziasmat pentru WWE Fastlane; se vede nu-i asa? Pana la urma am motiv sa fiu? Adica… sincer am motiv sa fiu entuziasmat?

Hai sa o luam in ordine: Main event-ul este o tentativa slaba de a repara Royal Rumble-ul, fratii Dust au primit un build-up slab si in loc sa avem confruntarea la Mania o avem acum, diviza la echipe e … la fel ca divizia feminina…. Dean Ambrose a scazut in midcard cu un feud mediocru, si cel mai rau…. Triple H vs Sting. Acest meci nu exista. Avem un “segment”. Si nimic mai mult. Mi se pare totusi jenant ca in 2015, un selling point a unui eveniment de wreslting este o intalnire fata in fata. Oare unde va duce? Nu stiu ce se va intampla! Deabi.. nu nu, stiu exact unde duce. Sting vs Taker la ‘Mania.

Sunt aproape plictisit si chiar ma intreb daca o sa am orice scuza maine dimineata si sa zic “da, a meritat sa vad acest eveniment live”. Probabil ca nu.

Inainte sa intram in card, sa aducem aminte ca “O parere” este scris in doua parti: partea Preview este scrisa inainte cu cateva ore de eveniment, pe cand partea Live este reactia mea la evenimentele din ring.

20141216_RoyalRumble_642x361_ArticleImage

Live: Problema cu Paul Heyman la MizTV este ca Paul Heyman nu este in panoul de “experti”. Asa ca avem parte de doar 2 experti si un Booker T.

Mama ce asteptam 45 de minute de “reclama” la fast lane cu un segment de 10 minute in Ring. As fi cu adevarat curios sa vad niste statistici legate de numarul de oameni care s-au abonat la WWE Network in timpul unui astfel de Pre-show.

Poate sunt eu nebun, dar as crede ca o ora de produs bun ar fi mult mai eficient in a aduce clienti, decat o ora de a cere parerea unui personaj de ce se intampla intr-o poveste. Adica daca acest pre-show era Smark-talk, si analizam motivele pentru care un storyline e mai bun ca altul, atunci era ceva interesant. Dar altfel, ce e interesant sa aud motivele Kayfabe.

Momentul ala in care Ryback tine un promo mai bun decat Dolph Ziggler. Pot sa ma duc sa ma culc acum?

Ma tot luam de promo-uri, dar interviul lui Ambrose cat si promo-ul pentru meciul pentru Titlul Intercontinental, parca mi-au sporit interesul si chiar as vrea ca Dean sa fie omul sa dea importanta titlului iar.

In sfarist MizTV. In primul rand: niciodata sa nu purtati pantofi fara ciorapi. Asta cat timp vreti sa nu cadeti in penibiliatea lui Miz. Oh taci odata Miz, adu-l pe Paul.

Ce public mort. Cred ca asta a fost primul MizTV care chiar s-a terminat fara un conflict.