Nu este o nouătate că Young Bucks sunt pe radarul WWE. Chiar mai mult decât atât, Triple H ar fi vorbit un total de 12 ore cu ei pentru a îi convinge să vină în WWE, potrivit lui Dave Meltzer.

Negocierea a fost purtată pentru a îi aduce în companie nu doar pe Young Bucks, ci şi pe Cody Rhodes şi Hangman Page, oameni de bază în noua promoţia All Elite Wrestling.

Contractul primit de Young Bucks era unul asemănător cu cel pe care îl are AJ Styles în teremeni financiari, iar show-ul lor de pe YouTube, Being the Elite, urma să se mute pe WWE Network. Contractul era unul pe trei ani, dar cei doi puteau să renunţe în maximum şase luni dacă nu erau mulţumiţi de planul creativ.

Oficialii WWE ar fi vrut ca echipa să debuteze la Royal Rumble şi să fie implicaţi într-un storyline important pentru Wrestlemania 35.

Cât despre Hangman Page, acesta ar fi urmat să ajungă în NXT şi să devină unul dintre cele mai importante nume din brand-ul galben-negru, dar contractul era asemănător cu al unui wrestler din main roster.