TakeOver-ul din Blackpool a fost un show ciudat. În primul rând, nu a avut feeling-ul unui TakeOver, unui show important şi nu sunt sigur dacă WWE vrea să rămână la nivelul ăsta de producţie pentru UK sau au făcut asta în Blackpool doar pentru că aici a fost încoronat primul campion WWE UK.

Moustache Mountain vs. James Drake & Zack Gibson
NXT UK Tag Team Championship

Fain tributul celor din Moustache Mountain, dar din păcate meciul a dezamăgit, atât booking-ul, cât şi ce au făcut unii dintre participanţi. Mai exact, Tyler Bate m-a dezamăgit, mi s-a părut cea mai slabă performanţă pe care am văzut-o de la el. Având în vedere modul în care a început meciul, credeam că se va merge pe o poveste în care James Drake va fi cel mai lipsit de experienţă wrestler din meci şi asta va duce undeva, cel puţin aşa mi-am dat seama din gesturile pe care le făcea în ring, doar că totul s-a transformat într-un shit show, mai mult sau mai puţin. Au intenţionat să înceapă show-ul cu un meci care să aprindă publicul, dar au încercat prea multe şi le-au ieşit prea puţine, în special lui Bate, sper că a avut o zi mai proastă. Plus că e o blasfemie să faci kickout din Burning Hammer.

Câştigători: James Drake & Zack Gibson
Rating: ***1/4

Jordan Devlin vs. Finn Balor

Mi-a plăcut storyline-ul dintre Devlin şi Travis Banks, dar eu nu aş fi lăsat ca apariţia lui Balor să fie o surpriză. Tocmai ca să se uite şi mai mulţi oameni la show, aş fi anunţat că Banks nu este apt să lupte şi Balor îi va lua locul înainte să înceapă, aşa a părut puţin stupid tot momentul.

Meciul a fost unul okay, bun. A fost plăcut să îl vezi pe Balor şi s-a mers pe storyline-ul de teacher vs. student, iar Devlin nu a arătat deloc rău aici.

Câştigător: Finn Balor
Rating: ***1/2

Eddie Dennis vs. Dave Mastiff
No DQ 

Pe Eddie Dennis nu am putut să îl iau niciodată în serios, poate şi din cauza ring gear-ului. Ca heel mi se pare şi mai exagerat, uneori chiar funny, deşi nu intenţionează asta.

Meciul a fost slab, publicul din UK a văzut meciuri No DQ mult mai extreme. Mă aşteptam, nu, îmi doream ca la un moment dat să apară Jimmy Havoc şi să îi distrugă pe amândoi. Să îi capseze în frunte sau ceva de genul ăsta, dar probabil ăsta e motivul pentru care Havoc nu va fi semnat.

Câştigător: Dave Mastiff
Rating: **1/2

Toni Storm vs. Rhea Ripley
NXT UK Women’s Championship 

În timp ce vedeam materialul video dinaintea meciului îmi doream să fi văzut prima lor înfruntare pentru titlu, dar la final nu am mai fost aşa de sigur.

Meciul în sine nu a fost rău, dar parcă le-a lăsat prea mult mână liberă când a venit vorba de spot-uri, s-a văzut lipsa de experienţă după modul în care au fost construite unele şi nici nu mi-a plăcut că s-a făcut kick out din finisher-ul lui Toni. Oricum, Rhea are 22 de ani, Toni 23, au tot viitorul în faţă şi deja arată multe lucruri pozitive. Mă bucur că a câştigat Toni.

Câştigătoare: Toni Storm
Rating: ***1/4

Joe Coffey vs. Pete Dunne
WWE United Kingdom Championship 

Nu înţeleg de ce nu l-au lăsat şi pe Dunne să vină cu restul din British Strong Style, dar nu a fost un detaliu atât de important.

Prima parte a meciului a fost destul de plictisitoare dacă nu îţi păsa de personaje. Eu nu l-am văzut pe Coffey ca un adversar legitim pentru Dunne şi de aceea începutul de meci l-am uitat repede. Însă fiind un meci destul de lung, cu cât s-a dus mai mult din timp, cu atât a crescut şi calitatea. Ce trebuie punctat e modul în care au spus povestea, treptat am început să îl iau în serios pe Coffey, dar asta şi datorită selling-ului lui Dunne.

Totuşi cred că au comis-o de două ori, în momentele în care au căzut în afara ringului, nu sunt sigur, dar aşa mi-a lăsat impresia. De altfel, secvenţa de final era mult mai tare dacă lui Coffey îi ieşea Bitter End-ul din prima.

Dacă îl făceau de vreo 20 de minute putea să iasă ceva mult mai tare, Dunne a arătat că e genul de wrestler care poate spune o povestea chiar şi într-un timp destul de limitat.

Câştigător: Pete Dunne
Rating: ****

Ce s-a întâmplat după a fost EPIC. Unul dintre cele mai tari debuturi pe care le-am văzut, WALTER a arătat ca un superstar, ajutat fiind şi de theme song, şi a zdrobit toate legitimitatea pe care şi-a creat-o Joe Coffey. Pur şi simplu epic debutul, i-am dat replay de mai multe ori. Abia aştept meciul dintre ei doi.