Pe data de 10 Iulie (11 la noi) avem parte de un Pay-Per-view din partea celor de la TNA care promite multe. Dar va reusi sa isi indeplineasca promisiunile? Adevarata promisiune si care se pare ca este tinuta este cea ca X-division-ul primeste o scena proprie. Asa si este.

Card-ul este NUMAI de meciuri unde daca clipesti, poti rata momemntul serii. Personal nu stiu daca este o decizie buna. Exista filler matches pentru un motiv. Dupa ce stai cu sufletul la gura la un meci intre doi zburatori, poti sa mergi linistit la baie in timpul unui Mark Henry vs Big Show stiind ca nu vei rata cine stie ce manevra care ar putea lansa o cariera. Dar Destination X nu e asa. Destination X este plin de nume mici si mari, dar toate zburatoare. O alta problema pe subiect este ca meciurile high-flying au multe high-spots si bumps. Daca per total intr-un show acestea sunt intr-o cantitate mare… nici unul nu mai e special. In general fiecare meci trebuie sa contina ceva unic, iar in trecut TNA a demonstrat ca nu prea stie cum sa faca un card de PPV. De multe ori meciul de deschidere era de 10 ori mai special decat Main Eventul.

Lasand totusi carcoteala la o parte, Card-ul este genial. Marele meu regret este lipsa 3-way-ului intre Samoa Joe, Aj Styles si Christopher Daniels. S-a facut o tranzitie foarte rapida si fortata in doua meciuri de single care – desi sunt sigur ca nu vor dezamagii – nu ma intereseaza foarte mult. Pe langa asta, ne putem astepta la o seara plina de adrenalina si fara pauza. Asa ca pregatiti-va spiritual sa ratati vignette-urile de dinainte de meciuri ca probabil vor fi singurele pauze care le puteti avea.

Pentru meciuri, eu prevad cam urmatoarele rezultate:

X DIVISION CHAMPIONSHIP
Brian Kendrick vs. (c) Abyss

Brian Kendrick va castiga. Pe langa faptul ca Brian are un personaj bine dezvoltat si merita titlul, Abyss nu are ce cauta cu acest titlu. Suna bine oh vai domina, dar este total pe langa spiritul centurii. Sper TNA sa nu considere ca daca pastreaza titlul o sa il faca un heel mai bun. Abyss nu are nevoie de victorie.

Christopher Daniels vs AJ Styles

Un meci, cum am spuns, care ma dezamageste prin lipsa lui Samoa Joe. Considerand pozitia lui Daniels in companie as zice ca AJ Styles este cam garantatul castigator. Singurul argument impotriva ar fi in heel turn masiv a lui Daniels, ceea ce – de ce nu – se poate. Tot raman pe Styles, dar rezervat.

The Return Of The Ultimate X Match

Pentru mine, atractia serii. Meciul Ultimate X este cu adevarat singura inovatie adusa de TNA in lumea wrestlingului. Pacat ca insasi titlul nu este implicat in acest meci. Greu de zis cine va castiga. Diviza X a fost de ceva vreme mid-cardul din TNA. Dezamagitor dar adevarat. Toti merita sa castige… poate mai putin Robbie E. E mult prea diluat ca personaj ca sa ma intereseze. Si in general nu consider ca personaje satirice ar trebui sa ajunga in main event. Alex Shelly si Amazing Red sunt favoritii mei. Tind sa cred ca Shelly. Vreau Red.

Rob Van Dam vs Jerry Lynn

Un meci pentru ECW. Cei doi au avut o serie de meciuri in ECW, un feud grozav. Meciul va fi un omagiu pentru acel feud. E victoria lui RVD mai mult ca sigur.

Samoa Joe vs Kazarian

Un alt meci de care nu sunt foarte interesat. Joe a pierdut multe meciuri in ultima vreme. Trebuia sa fie in meciul susmentionat cu AJ si Daniels. Nu e. Cred ca doar va pierde in fata lui Kazarian intr-un meci solid.

The X Division Contract Match

Low  KI FTW. Ma scuzati a vorbit mark-ul din mine. Toti 4 au aratat ca isi merita locul in Divizia X. Vreau Low KI pentru ca omul merita un push doar pentru modul GROAZNIC in care a fost tratat in WWE. A fost dezamagitor sa vad cum a fost irosit. TNA poate ii ofera un push pe care il merita. Da da, nu sunt obiectiv stiu.

Astea sunt predictiile mele. Vedem Luni dimineata daca am avut dreptate sau nu.

Vizionare placuta