Pentru mine, PPV-ul  WWE Money In The Bank este mai important decat SummerSlam si asta pentru ca de la acest PPV pot pleca mai multe storyline-uri si mai mult, aproape sigur vom sti urmatorii doi campioni WWE.

In acest editorial o sa vorbesc despre MiTB pentru SmackDown in care participa: Sheamus vs. Sin Cara vs. Daniel Bryan vs. Cody Rhodes vs. Wade Barrett vs. Justin Gabriel vs. Heath Slater. Competitia pentru contractul, care iti da sansa sa lupti pentru o centura cand vrei, este mult mai slaba in SmackDown decat in RAW.  Daca in RAW, ai poate,patru wrestleri credibili ce pot fi campioni:Rey Mysterio, The Miz, Jack Swagger si Alberto Del Rio (chiar daca acesta o sa aibe feud cu Cena la SummerSlam), in SD, nu ii ai decat pe Sheamus,Kane si poate Wade Barrett(pentru ca a fost si lider in Corre si Campion Intercontinental).

Barrett este de prea putin timp in WWE, iar daca ar deveni World Heavyweight Champion, ar sta 2-3 luni fiind un transitional champion.

Personal vreau sa castige Cody Rhodes, este de 4 ani in WWE si nu a reusit prea multe. Apogeul carierei de pana acum, a fost Legacy, din care mai faceau parte Randy Orton si Ted DiBiase. In timpul storyline-ului cu Legacy, a castigat centura pe echipe si a fost prezent in Main Eventul de la WrestleMania (back-up pentru Orton)…si cam atat.

Nu il mai vreau pe Cody langa Ted DiBiase, au facut o echipa foarte buna in Legacy, dar este timpul ca fiecare sa mearga pe drumuri separate si sa se dezvolte individual. Ted a fost aruncat in Rhodes, pentru ca nu mai au ce sa faca cu el, nu stiu in ce storyline-uri sa-l arunce, nu mai este credibil ca heel.

Cody si-a dezvoltat skill-ul la microfon si acum este unul din cei mai buni heeli din SmackDown. Gimmickul care il are acum, nu o sa il ajute sa devina campion de aceea cred ca MiTB este oportunitatea ceea mai buna.

Nu vreau sa castige Kane sau Sheamus pentru pe ei i-am vazut deja campioni, vreau pe cineva nou.Vreau pe cineva credibil cu un fizic bun, talent si skill la microfon bun = Cody Rhodes