Hall of Famer-ul WWE-ului, Sting a avut o carieră impresionantă în ring. El s-a înfruntat cu o mulțime de legende de-a lungul anilor, dar se pare că Bray Wyatt și-a arătat recent interesul față de The Stinger.

Sting a trebuit să se retragă din ring din cauza unei accidentări, dar întotdeauna ne putem gândi ”ce s-ar putea întâmpla dacă…”.

În timpul unei apariții la Starrcast, Sting a fost întrebat cu cine și-ar dori să aibă un meci dacă ar fi posibil. El are în minte două superstaruri actuale din WWE, unul fiind Bray Wyatt.

”Băieții mari, Braun Strowman ar fi un adversar bun. Aș vrea să am un feud cu Strowman. Cred că vom face câteva meciuri bune. De asemenea, mi-ar plăcea să lucrez și cu Bray Wyatt.”

Acest lucru este interesant, deoarece Bray Wyatt a spus recent, că Sting este următoarea lui țintă. Dacă vom avea un meci între The Fiend vs. The Stinger, atunci lucrurile ar deveni foarte interesante. Totuși, acest lucru este puțin probabil, deoarece oficialii ”l-au retras” pe Sting din ring.