Acum câteva săptămâni în urmă, cei din WWE au spus că nu există planuri de schimbări majore odată ce show-ul SmackDown Live va debuta pe FOX, dar se pare că Vince McMahon s-a răzgândit din nou.

Dave Meltzer a spus în Wrestling Observer Newsletter că există un concept pentru un alt tip de draft ce include RAW și SmackDown Live.

Momentan nu există mai multe detalii cu privire la acest nou draft, deoarece oficialii se asigură că totul va rămâne secret. USA și FOX vor fi primii care vor ști când se va finaliza acest concept.

În ceea ce privește NXT, nu trebuie să rămânem surprinși dacă unele superstaruri actuale din RAW și SmackDown vor fi mutate în acest brand. Mai mulți wrestleri din main roster au cerut în trecut să fie mutați în NXT în trecut, dar au fost refuzați.

În ultimele luni, Breezango (Tyler Breeze și Fandango) au fost revenit în NXT, deoarece oficialii nu aveau nici un plan pentru ei în main roster, dar asta a fost o excepție.

Dave Meltzer a spus că mutarea NXT-ului pe USA Network a fost dorința lui Triple H, care a creat acest brand, însă acum trebuie să mențină și să păstreze influența lui Vince McMahon și Kevin Dunn.

Ar trebui să avem detalii despre acest nou draft în curând, pentru că NXT se va muta pe USA Network peste câteva săptămâni, iar SmackDown Live se va muta pe FOX în doar o lună.