Adam Cole şi Bryan Danielson au debutat în AEW în cadrul main event-ului de la All Out, după meciul dintre Kenny Omega şi Christian Cage.

La conferinţa de presă de la finalul PPV-ului, ambii au vorbit şi despre plecarea din WWE.

Adam Cole a declarat că şi el a fost surprins de faptul că i-a expirat contractul cu WWE.

“Da, deci, destul de amuzant, crezi sau nu, am fost și eu surprins. Da, aveam impresia că expira cam șase luni mai târziu. Așa că a fost o surpriză pentru mine. A fost o surpriză și pentru ei. Am semnat o mică prelungire, eram în mijlocul unui storyline foarte serios cu Kyle O’Reilly, care era foarte important pentru mine. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Apoi, după aceea, a fost momentul în care lucrurile s-au cam deschis pentru mine. A fost la fel de surprinzător pentru mine.”

Bryan a spus că a avut o relaţie foarte bună cu Vince McMahon, WWE i-a oferit şansa de a apărea şi în alte companii, însă în cele din urmă a ales să semneze cu AEW.

“Am auzit în ultima săptămână că unul dintre lucrurile care l-au determinat pe Punk să vină a fost show-ul pentru Brodie Lee. A fost ceva cu adevărat special pentru mine. Așa că atunci am început să mă gândesc la contractul meu care urma să se încheie. Dar decizia finală, sincer… am început să mă gândesc la lucruri – WWE a fost atât de amabil cu mine în ceea ce privește oferta pe care mi-a făcut-o. Voiau să mă lase să apar şi în alte părţi, dar, nu-mi place să spun asta, Vince uneori – El și cu mine avem o relație grozavă. Îl iubesc, chiar îl iubesc. Câteodată e prea protector cu mine. Vreau să-mi pot depăși limitele. Acesta este unul dintre lucrurile pe care le iubesc la asta, este ca și fizicalitatea a ceea ce facem acolo și faptul că pot să-mi depășesc limitele și că pot face asta aici, într-un mod sigur, este unul dintre lucrurile care m-a atras aici.”

“Apoi mai este și, cred că există o emoție, înțelegi ce vreau să spun? Există doar o anumită emoție. Vezi publicul. Adică, cred că o vedeți cu toții, probabil că ați fost cu toții acolo și ați simțit asta. Ați simțit cât de încântați sunt oamenii de acest produs și se simte vibrația. Chiar și doar privindu-l pe un ecran de televizor, într-o rulotă. Stăteam acolo și mă gândeam: “Doamne, e minunat. Vreau să fac parte din asta’. Așa că asta a fost. Deși a fost… nu știu, m-am luptat cu adevărat pentru că sunt mulți oameni acolo pe care îi consider din familie, care de fapt sunt în mod legitim familia mea, și știți, oameni pe care îi iubesc acolo, așa că a fost o decizie foarte grea”, a mai spus Bryan.