AEW a încheiat PPV-ul All Out cu două debuturi importante, Adam Cole și Bryan Danielson făcându-și primele apariții pentru companie.

Ambii foști membri ai WWE au apărut în segmentul de închidere al All Out, după ce Kenny Omega l-a învins pe Christian Cage în main event.

După meci, Elite a început să îl atace pe Cage, ceea ce a făcut să vină Jurassic Express. Aceștia au fost depășiți și bătuți în timp ce Omega a luat un microfon și a spus că nimeni nu este la nivelul lui și că singurii care l-ar putea învinge pentru titlu nu sunt aici, s-au retras deja sau sunt deja morți.

Luminile s-au stins apoi și a apărut Adam Cole. El s-a prefăcut că se confruntă cu Elite, dar apoi a executat un superkick pe Jungle Boy și apoi a sărbătorit alături de vechii săi prieteni. Omega și-a bătut joc de toată lumea pentru că a crezut că Cole ar fi inamicul său și era pe cale să trimită publicul acasă când a debutat Danielson care a venit și i-a atacat pe Elite cu Jurassic Express și Cage.

Sosirile lui Cole și Danielson în AEW au fost puternic speculate, debutul lui Danielson fiind așteptat pentru show-ul din această seară. Cole a devenit liber după ce i-a expirat contractul cu WWE.