Când Bryan Danielson (fka Daniel Bryan) a fost pe punctul de a părăsi WWE, s-a vehiculat că un factor important în plecarea sa a fost faptul că dorea să lucreze în New Japan Pro Wrestling.

Acum, informațiile sugerează că există un nume din NJPW pe care și-l dorește mai mult decât oricare altul: Will Ospreay.

Ideea de American Dragon vs. Aerial Assassin a fost lansată de Andrew Zarian de la The Mat Men Podcast, care a spus: “Știu că Daniel Bryan și-a dorit foarte mult să lucreze cu Will Ospreay. Știu că, pentru Bryan, acesta este un lucru important”.

Se zvonește intens că Danielson se va alătura AEW, toate indiciile sugerând că ar putea debuta la show-ul special Dynamite din 22 septembrie.

AEW se află în prezent într-o relație de colaborare cu NJPW, Jon Moxley, Chris Jericho și Lance Archer lucrând la show-urile NJPW, în timp ce KENTA, Hikuleo și Yuji Nagata au lucrat la show-urile AEW. Dacă Danielson va fi într-adevăr în All Elite, atunci un meci/serie de meciuri cu Ospreay ar fi cu siguranță realizabil.