TNA a încercat să creeze o concurență în cadrul industriei de wrestling, semnând nume de top din WWE și de la defunctul WCW.

Superstaruri importante precum Kurt Angle, Kevin Nash, Sting și Jeff Hardy au ajutat la atragerea de noi fani către mica promoție. Din nefericire, nu toți cei doriți de TNA au ajuns în companie.

S-a zvonit sau s-a raportat că diverse nume se află în vizorul lor, cu oferte oficiale. Talentele în cauză au refuzat TNA cu dorința de a lucra în altă parte sau de a rămâne liberi. Poveștile variază de la legende emblematice la staruri în ascensiune. Singurul lucru care îi unește a fost decizia de a refuza TNA.

Lance Storm

WWE News: Lance Storm confirmed to return to the company

TNA a lucrat îndeaproape cu multe nume de top din ECW de-a lungul anilor. A fost un moment important atunci când Hardcore Justice 2010 a prezentat un show de reuniune ECW cu nume precum Tommy Dreamer, Raven, Rob Van Dam și Sabu, care au avut meciuri importante.

Lance Storm a dezvăluit că a fost contactat de TNA pentru a lupta în cadrul evenimentului, dar a refuzat contractul. Comentariile lui Storm îi mulțumesc TNA-ului pentru că s-a gândit la el, chiar dacă avea reputația de a îngropa compania în blogurile și interviurile sale.

Dalton Castle

Dalton Castle getting serious as Ring of Honor Champion heading into Supercard of Honor | Sporting News

Dalton Castle a fost unul dintre cele mai promițătoare talente din circuitul independent când a debutat în Ring of Honor. Accidentările l-au limitat pe Castle și i-au afectat evoluția în ultimii ani, dar cândva a avut parte de un mic război al ofertelor.

TNA a vrut să semneze cu Castle datorită caracterului său unic. Dalton a rămas loial şi a semnat cu ROH, deoarece au arătat mai mult interes de la început, când ambele promoții au făcut oferte.

Ryback

Ryback Talks About The Struggles Of WWE's Schedule | PWMania.com

Cariera de wrestler a lui Ryback este în esență uitată, după ce parcursul său în WWE s-a încheiat într-un mod lamentabil. Ryback a luptat pentru câteva show-uri independente mai mici, dar nu a apărut în nicio altă promoţie relevantă.

În interviurile acordate de Ryback în primul an de la terminarea contractului cu WWE, acesta a dezvăluit că TNA i-a făcut o ofertă foarte bună. Ryback a vrut o perioadă de timp în care să nu mai lupte şi a refuzat oferta. Timpul va spune dacă Ryback va mai primi o astfel de ofertă de la Impact Wrestling sau de la orice altă promoție.

JBL

WWE news: John Bradshaw Layfield will be inducted into the Hall of Fame this year | GiveMeSport

Sfârșitul carierei lui JBL în WWE în 2009 a fost decizia acestuia de a nu mai lupta. Cu toate acestea, TNA a continuat să se arate interesată atunci când Wrestling Observer a raportat că o ofertă i-a fost făcută lui JBL de către prieteni comuni din cadrul companiei.

JBL a refuzat și a precizat că nu dorește să lupte pentru o altă promoție. WWE și JBL au avut o înțelegere pentru a continua să lucreze împreună, iar el s-a mutat în cele din urmă în zona de transmisiuni. TNA nu a avut nicio șansă să semneze cu fostul campion WWE.

Rey Mysterio

When is WWE Royal Rumble 2019? UK start time, match card, TV channel and more - Mirror Online

În perioada în care Rey Mysterio a fost plecat din WWE, a lucrat în principal pentru AAA și Lucha Underground pentru a se întoarce către prima lui iubire, lucha libre. TNA a crezut că Mysterio ar fi putut contribui la aducerea de noi fani și l-a ofertat.

Au existat mai multe cazuri în care Rey ar fi fost aproape de o înțelegere cu TNA, dar discuțiile au eșuat întotdeauna. Faptul că WWE l-a readus pe Rey ca participant surpriză la meciul Royal Rumble i-a crescut valoarea, WWE semnând în cele din urmă cu el în locul TNA.

Paul Heyman

Paul Heyman | WWE

Dixie Carter i-a făcut o ofertă lui Paul Heyman de a se alătura TNA, cu oportunități de a contribui din punct de vedere creativ și de a deveni un personaj pe TV, dacă își dorea. Scopul lui Heyman era să conducă compania schimbând drastic toate aspectele.

Într-un interviu public, Heyman a dezvăluit că va concedia aproape toți luptătorii de peste 40 de ani și se va concentra pe cei tineri. Dixie nu i-a oferit lui Heyman toată puterea pe care o dorea, iar cele două părți nu au ajuns niciodată la un acord.

Chris Jericho

AEW's Chris Jericho reveals publishers weren't interested in his new book - Insider Voice

Chris Jericho a fost contactat de mai multe ori de TNA în perioada în care a fost plecat din WWE în 2005. Din dorința de a lua o pauză de la programul epuizant al WWE, TNA a încercat să dea lovitura, întrucât Jericho locuia aproape de Impact Zone din Florida.

Au existat zvonuri că s-a ajuns la o înțelegere atunci când TNA a folosit trupa lui Jericho, Fozzy, pentru unul dintre cântecele de la un PPV. Jericho chiar a pus un afiș al TNA pe site-ul său pentru a-i face pe fani să se întrebe, dar în cele din urmă a fost un trolling. Procesul de gândire al lui Jericho la momentul respectiv era că va lucra doar pentru WWE și că asta a stricat planul TNA.

CM Punk

CM Punk hints at a return to wrestling | The SportsRush

Faptul că WWE a fost martor la plecarea lui CM Punk în 2014 a schimbat industria în câteva moduri. Punk a fost una dintre cele mai mari cinci vedete ale companiei, dar s-a săturat de felul în care mergeau lucrurile și a plecat înainte de WrestleMania 30.

Plecarea oficială a lui Punk a venit atunci când WWE i-a trimis actele de reziliere în ziua nunții sale. S-a spus că TNA i-a făcut o ofertă lui Punk pentru a se alătura companiei, dar toată lumea știa că acesta o va refuza. Punk nu avea de gând să revină din retragere decât atunci când ceva îl va fascina cu adevărat.

Seth Rollins

November 16, 2015 Wrestling Observer Newsletter: Seth Rollins injury, Wrestle Kingdom 10 matches

Semnarea lui Seth Rollins de către WWE a fost una dintre cele mai bune recrutări din ultimul deceniu. Rollins a fost unul dintre cele mai mari staruri din independente sub numele de Tyler Black, lucrând pentru Ring of Honor. Reign-ul lui Rollins din ROH era în plină desfășurare atunci când contractul său s-a încheiat.

TNA a venit cu o ofertă mare pe care avea de gând să o accepte, deoarece dorința de a lucra în fața unui public mai mare a fost motivul pentru care a plecat din ROH. Jim Cornette l-a ajutat pe Rollins să vorbească cu oamenii potriviți din WWE. Rollins a ales să semneze contractul cu WWE și a lăsat în urmă oferta TNA pe care anterior era gata să o semneze.

Goldberg

Fans Extremely Unhappy With WWE Bringing Back Goldberg on Monday Night Raw - EssentiallySports

Faptul că WWE l-a folosit greșit pe Goldberg în 2003-2004 l-a îndepărtat pentru mult timp de wrestling. TNA a încercat să semneze cu Goldberg în mai multe rânduri, cea mai mare încercare având loc în timpul regimului Hulk Hogan și Eric Bischoff.

Goldberg ar fi văzut TNA ca pe ” o ligă secundară” și a considerat că ar fi afectat reputația sa dacă ar lucra acolo. De asemenea, a existat un conflict între Goldberg și Hogan atunci când acesta din urmă i-a oferit o sumă mică pentru a lucra în cadrul turneului său australian. Goldberg a stat departe de ring până când WWE l-a readus în 2016.